Η Samsung προχώρησε στη κυκλοφορία της ενημέρωσης σε One UI 7.0 σε αρκετές συσκευές της και δύο από αυτές είναι το Galaxy Z Fold 5 και το Galaxy Z Flip 5.
Πιο συγκεκριμένα η κυκλοφορία την ενημέρωσης ξεκίνησε αρχικά για τις συσκευές της Νότιας Κορέας. Η κυκλοφορία αυτή έρχεται να συμπληρώσει την ενημέρωση σε One UI 7.0 για τις συσκευές της σειράς Galaxy S23 καθώς και ορισμένα tablets της εταιρείας. Οι κάτοχοι Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5 στη Νότια Κορέα μπορούν πλέον να πραγματοποιήσουν λήψη της ενημέρωσης σε One UI 7.0 στις συσκευές τους. Παρ όλα αυτά αναμένεται να προχωρήσει η διάθεση της ενημέρωσης και σε άλλες περιοχές το επόμενο διάστημα.
Ο μηχανισμός των Αντικυθήρων μπορεί τελικά να ήταν απλά ένα παιχνίδι, λέει μελέτη
Σύμφωνα με το επίσημο χρονοδιάγραμμα της Samsung, η ενημέρωση One UI 7.0 θα διατεθεί στη σειρά Galaxy S24, στο Galaxy Z Fold 6 και στο Galaxy Z Flip 6 μέσα στον Απρίλιο. Όλες οι άλλες υποστηριζόμενες galaxy συσκευές έχουν προγραμματιστεί να αποκτήσουν την ενημέρωση τον Μάιο ή τον Ιούνιο. Η ενημέρωση σε One UI 7.0 φέρνει πλήθος νέων βελτιώσεων στο λογισμικό των συσκευών και πολλές νέες δυνατότητες στις συσκευές της εταιρείας.
Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.