Το Microsoft Office είναι μια σουίτα λογισμικού παραγωγικότητας που περιλαμβάνει εφαρμογές όπως το Word, το Excel, το PowerPoint και το Outlook. Το Office 2021 και το Office 2024 είναι οι τελευταίες εκδόσεις της σουίτας παραγωγικότητας της Microsoft. Σε σύγκριση με το Office 2021, μία από τις πιο αξιοσημείωτες προσθήκες του Office 2024 είναι η ενσωμάτωση δυνατοτήτων τεχνητής νοημοσύνης (AI). Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιήσουν εργαλεία με τεχνητή νοημοσύνη για την αυτοματοποίηση εργασιών, την παροχή προτάσεων και τη βελτίωση της παραγωγικότητας.

Στα πλαίσια της καμπάνιας  Halloween Huge Sale, το Godeal24 προσφέρει το Office 2021 Pro Plus key σε εξαιρετική τιμή κατά 200€ μειωμένη από την αρχική τιμή λιανικής πώλησης. Έτσι, αντί να πληρώσετε 239,99€, μπορείτε τώρα να το αποκτήσετε με μόλις 36,75€, δηλαδή με τεράστια έκπτωση 85%. Υπάρχουν επίσης δύο εκδόσεις του Office 2024:  Το Office Home 2024 κοστίζει 99,99€, δηλαδή σχεδόν 50€ λιγότερο από την αρχική τιμή των 149,99€. Επιπλέον, το Office Home & Business 2024 βρίσκεται επίσης στην απίστευτη τιμή των 169,99€! Για συσκευές Windows, το Office 2024 απαιτεί Windows 10 ή νεότερη έκδοση. Τα πιο πρόσφατα Windows 11 Pro κοστίζουν μόνο 13,55€! Οι χρήστες με παλαιότερες συσκευές ενδέχεται να αντιμετωπίσουν χαμηλότερες επιδόσεις ή περιορισμένη πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες. Αποκτήστε το Microsoft Office και άδειες Windows σε απίστευτες τιμές.

62% έκπτωση σε Microsoft Office!  Με το κωδικό κουπονιού SGO62

Αναβαθμίστε την εμπειρία του υπολογιστή σας με την τελευταία έκδοση των Windows. Από την απρόσκοπτη πολυδιεργασία έως τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, τα Windows προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για ομαλή και ασφαλή υπολογιστική εργασία με τον κωδικό κουπονιου ” SGO50

62% εκπτώσεις σε bundles και MS Office κωδικός κουπονιού “ SGO62

Εξαιρετικές προσφορές σε bundles

Με το Godeal24, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο λογισμικό από εκατοντάδες εργαλεία. Η καλή χρήση των εργαλείων μπορεί να αποτελέσει μεγάλη βοήθεια στην εργασία σας. Αυτό που μπορεί να σας προσφέρει το Godeal24 είναι γνήσια και χρήσιμα εργαλεία. επιλέξτε αυτό που χρειάζεστε!

Practical Computer Tool Software:

>>Get More Tools

Πως να πληρώσεις;

  • Bάλε το προιόν στην κάρτα αγορών συμπλήρωσε τον κωδικό κουπονιού και πίεσε”Proceed To Checkout”

  • Επέλεξετο “CWALLETCO και πάτα  “Continue”.

Το Godeal24  έκανε το ντεμπούτο του στο χώρο των online εμπόρων λογισμικού, κάνοντας αμέσως όνομα με τις εξαιρετικές προσφορές, το εύκολο και ελκυστικό περιβάλλον χρήστη, την άμεση παράδοση χωρίς έξοδα αποστολής και την πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση πελατών. Το Godeal24 σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα αγοράζοντας ένα κλειδί ενεργοποίησης Windows 10 Pro ή άλλα λειτουργικά συστήματα Windows (Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7), το Office 2021 και προηγούμενες εκδόσεις του Microsoft Office για PC ή Mac, το καλύτερο antivirus και πολλά άλλα χρήσιμα εργαλεία. Όλο το λογισμικό είναι εγγυημένα 100% αυθεντικό. Ο ιστότοπος είναι 100% ασφαλής και η παραλαβή του κλειδιού γίνεται αμέσως με email μετά την πληρωμή. Παρακαλούμε ελέγξτε επίσης τον φάκελο spam ή junk mail. Καλές αγορές!

Contact Godeal24: [email protected]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.