Η Huawei μόλις έγραψε μια νέα σελίδα στην ιστορία της με το επίσημο λανσάρισμα του HarmonyOS Next. Είναι το πρώτο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας που έχει σχεδιαστεί ανεξάρτητα από το Android σε μια προσπάθεια να προσφέρει στις συσκευές της ένα λειτουργικό που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά εντός της εταιρείας.

Σε τυπική ευκρίνεια η χώρα

Huawei Android

Το HarmonyOS Next θα βρίσκεται στο εσωτερικό των Huawei συσκευών, ενώ θα έρθει και σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα λειτουργεί με πλήθος συσκευών, από smartphones μέχρι wearables, smart hone συσκευές και φυσικά οχήματα.

Επιτέλους έκδοση νέων ταυτοτήτων από παντού κυριολεκτικά – Η ανακοίνωση

Huawei Android

Χρησιμοποιεί microkernel που έχει δημιουργηθεί απευθείας από την Huawei και βασίζεται στο OpenHarmony open-source core. Υποστηρίζει εφαρμογές μέσω του Huawei Ark compiler with Huawei Mobile Services (HMS) και υπόσχεται μια καταπληκτική εμπειρία αλληλεπίδρασης μεταξύ των HarmonyOS Next συσκευών.

Huawei Android

Ήδη το οικοσύστημα μετράει πάνω από 15.000 εφαρμογές και υπηρεσίες, ενώ θα ακολουθήσουν σύντομα πολύ περισσότερα. Φέρει ένα ριζικά ανανεωμένο design, με νέα οθόνη κλειδώματος, ένα επανασχεδιασμένο κέντρο ελέγχου, πιο γρήγορα animations και πολύ καλύτερες ταχύτητες.

Η Huawei κυκλοφορεί ήδη την πρώτη public beta έκδοση του HarmonyOS Next στη Κίνα, με τις υποστηριζόμενες συσκευές να είναι τα Pura 70 series, Huawei Pocket 2 και MatePad Pro 11 (2024).

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μακάρι να τα πάει καλά η Huawei, έχει και τον πληθυσμό της Κίνας μπορεί, γιατί το παρακάναν οι ΗΠΑ με τις άθλιες κυρώσεις εναντίον της…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.