Η σειρά Google Pixel 9 εκθειάζεται από τα μέσα των ΗΠΑ, όμως προσωπικά ποτέ δεν ξετρελάθηκα μαζί της. Πρόκειται για τηλέφωνα  με αδύναμους επεξεργαστές, μέτριο hardware κάμερας, που κάθε λήψη επεξεργάζεται αυτόματα από την συσκευή σε μεγάλο βαθμό. Φέτος είδαμε τα Pixel 9 Pro, που εκ πρώτης φαινόντουσαν να είναι ποιοτικά κατασκευασμένα. Όμως η αλήθεια ίσω απέχει από αυτό. Χρήστης του Reddit καταγγέλλει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε τηλέφωνα και που εγείρει ερωτήματα για την ποιότητα κατασκευής των Pixel 9 series. Εδώ να πούμε πως πρόκειται ένα περιστατικό, οπότε ίσως είναι απλά μια προβληματική παρτίδα που κυκλοφόρησε και τίποτα παραπάνω.

Ο Redditor lakhip παρατήρησε πως η κάμερα του τηλεφώνου θολώνει όταν έχει την συσκευή του στο ντους, σα να μπαίνουν υδρατμοί στον φακό. Κάτι τέτοιο δε θα έπρεπε να συμβαίνει, καθώς η συσκευή έρχεται με πιστοποίηση IP68. Όταν έβγαλε όμως την θήκη από το τηλέφωνό του, παρατήρησε πως η μια μεριά της νησίδας των καμερών, είχε ξεκολλήσει από την πλάτη της συσκευής. Μάλιστα, όταν δοκίμασε να τραβήξει τη νησίδα, εκείνη ανασηκώθηκε εντελώς, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό και ήταν έτοιμη να πέσει.

pixel 9 pro

Ο χρήστης πήγε με την συσκευή στο επίσημο επισκευαστικό κέντρο της Google στη Νέα Υόρκη, όπου του αντικατέστησαν τη συσκευή, πράγμα που σημαίνει πως δεν υπήρχαν σημάδια πως προκάλεσε ο ίδιος τη ζημιά.

Άλλοι Redditors έχουν επισημάνει ότι η νησίδα της κάμερας είναι ασφαλισμένη με διαφορετικό τρόπο στη σειρά Pixel 9. Ακολουθούν οι αντίστοιχες εικόνες από το κατάστημα του iFixit για τη σειρά Pixel 9.

Η μικρότερη νησίδα της κάμερας του Pixel 9 φαίνεται να συγκρατείται στη θέση της με δύο βίδες στο επάνω και στο κάτω μέρος. Το Pixel 9 Pro έχει τρεις βίδες που την συγκρατούν, ενώ το Pixel 9 Pro XL επιστρέφει σε δύο βίδες που είναι τοποθετημένες κατά μήκος.

Pixel 9 Pro

Από τις φωτογραφίες του χρήστη δεν φαίνονται σημάδια πτώσης ή αμυχές, ενώ έχει το Pixel 9 Pro, που έχει την πιο καλά ασφαλισμένη νησίδα, με τρεις βίδες. Αυτό δείχνει πως ο χρήστης πιθανότατα αγόρασε προβληματική συσκευή και πως το πρόβλημα δεν είναι γενικό. Είναι απλά μια συσκευή που δεν έπρεπε να περάσει τον ποιοτικό έλεγχο και τον πέρασε.

Αυτό είναι το σχέδιο του Netflix για να κάνει ταινίες που δεν είναι χάλια

Πάντως, αν έχετε κάποιο Pixel 9 στην κατοχή σας, αν η νησίδα έχει κενό με την πλάτη της συσκευής, μη δοκιμάσετε να την τραβήξετε, απλά επιστρέψτε την στο κατάστημα αγοράς για αλλαγή. Το πρόβλημα βέβαια είναι πως τα τηλέφωνα της Google δεν έχουν αντιπροσωπία ή service στη χώρα μας, οπότε καλή τύχη αν πάθει κάτι το τηλέφωνο…

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.