Έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα από τότε που η Google άρχισε να κυκλοφορεί την ενημέρωση Android 15 για συσκευές Pixel. Το νέο Android 15 φέρνει αρκετές αναβαθμίσεις σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Ωστόσο, εάν είστε κάτοχος ενός Pixel 6, ίσως είναι συνετό να μην εγκαταστήσετε την ενημέρωση προς το παρόν καθώς υπάρχουν αναφορές ότι η ενημέρωση σε Android 15 προκαλεί απροσδόκητο bricking σε ορισμένες συσκευές Pixel 6, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Η σειρά Pixel 6 έχει ιστορικό προβλημάτων μετά από ενημερώσεις Android. Πέρυσι, η ενημέρωση Android 14 δεν άφηνε ορισμένους χρήστες να έχουν πρόσβαση στον αποθηκευτικό τους χώρο και νωρίτερα φέτος, οι επαναφορές εργοστασιακών ρυθμίσεων έκαναν πολλές συσκευές Pixel 6 να μην ανταποκρίνονται . Αυτή τη φορά, ωστόσο, η ενημέρωση του Android 15 φαίνεται να προκαλεί ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα, αφήνοντας ορισμένους χρήστες με εντελώς κλειστές συσκευές.

Οι χρήστες στο Reddit αναφέρουν ότι η ενημέρωση του Android 15 επηρεάζει απροσδόκητα τις Pixel 6 συσκευές τους. Μέχρι στιγμής, δύο χρήστες έχουν αναφέρει συγκεκριμένα ότι τα τηλέφωνά τους “πέθαναν” μετά την ενεργοποίηση της λειτουργίας Private Space. Ένας χρήστης αντιμετώπισε το bricking της συσκευής του αμέσως μετά το άνοιγμα της εφαρμογής στο Private Space, ενώ ένας άλλος είπε ότι η συσκευή του πέθανε ξαφνικά κατά τη διάρκεια κανονικής χρήσης, παρά το γεγονός ότι είχε απομείνει αρκετή μπαταρία.

Xiaomi 15: Διέρρευσαν τα πάντα λίγο πριν την ανακοίνωση! Σάρωσε το Geekbench!

Και οι δύο χρήστες περιγράφουν το Pixel 6 τους ως “εντελώς νεκρό”, με τυπικές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων, όπως το κράτημα των κουμπιών λειτουργίας και μείωσης έντασης ήχου ή η σύνδεση σε έναν υπολογιστή, να μην έχουν αποτέλεσμα. Μετά από αυτές τις δύο αναρτήσεις στο Reddit, δύο επιπλέον χρήστες ανέφεραν ότι οι συσκευές τους Pixel 6 σταμάτησαν να λειτουργούν τυχαία μετά την ενημέρωση, επομένως η ακριβής αιτία παραμένει ασαφής. Δεδομένου ότι έχουν επηρεαστεί αρκετές συσκευές, ίσως είναι συνετό να μην προχωρήσετε σε ενημέρωση σε Android 15, προς το παρόν, μέχρι να διορθωθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.