Το Mine είναι ίσως μια από τις καλύτερες υπηρεσίες που μπορείς και πρέπει να χρησιμοποιήσεις για την ασφάλεια των προσωπικών σου δεδομένων. Δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφήμιση το άρθρο και αν δεν το πιστεύεις μπορείς να μην συνεχίσεις την ανάγνωση.

Το Mine είναι μια υπηρεσία που σου δείχνει με τον πιο απλό τρόπο ποιοι έχουν τα δεδομένα σου και τα δεδομένα του Google λογαριασμού σου. Θα σου εμφανίσει δηλαδή τις υπηρεσίες οι οποίες έχουν το email σου και πιθανόν έχεις ξεχάσει ότι το έχεις δώσει. Θα σου πει επίσης με ένα άκρως όμορφο UI αν τα στοιχεία σου έχουν διαρρεύσει και που.

Να πότε η Google θα διαγράψει ό,τι έχεις ανεβάσει στο Google Photos

Το καλύτερο όμως στοιχείο της υπηρεσίας, είναι ότι μπορείς να υποβάλλεις μέσω αυτής αίτημα διαγραφής των δεδομένων σου από τους παρόχους υπηρεσιών που τα έχουν και πιθανόν να έχεις ξεχάσει μετά από τόσα χρόνια ότι τα έχεις δώσει. Αξίζει να σημειώσουμε ότι θα πρέπει να συνδέσεις τον Google λογαριασμό σου με το Mine για να μπορεί να επιτελέσει όλες αυτές τις λειτουργίες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.