Η Samsung εργάζεται ήδη στο Galaxy A36, για πιθανή ανακοίνωση της συσκευής τον Μάρτιο. Από ότι φαίνεται, η συσκευή ήδη είναι έτοιμη και δοκιμάζεται καθώς πέρασε από το Geekbench, αφήνοντας χαρακτηριστικά και σκορ στη βάση του. Όμως, με την εταιρία να μην έχει δώσει ακόμα την αναβάθμιση σε Android 15 για τις ναυαρχίδες της, θα περίμενε κανείς πως το Galaxy A36 θα ήταν ακόμα στο Android 14, έστω και δοκιμαστικά μέχρι να αναβαθμιστεί πριν την κυκλοφορία. Όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, καθώς η συσκευή που πέρασε από το Geekbench, τρέχει ήδη Android 15.

Tο Android 15 κυκλοφόρησε για τις πρώτες συσκευές εχθές και μόνο οι συσκευές της Google πήραν την αναβάθμιση. Οι υπόλοιποι είμαστε εν αναμονή για την νέα έκδοση του Android. Την ίδια στιγμή, η Samsung φαίνεται πως θα δώσει το Android 15 πρώτα στα Galaxy S25, που θα ανακοινωθούν τον Ιανουάριο του 2025. Αυτό σημαίνει πως το Galaxy A36 ετοιμάζεται ήδη με Android 15 σαν λειτουργικό και η Samsung ετοιμάζει από τώρα την συσκευή με το νέο λειτουργικό.

Δεδομένου ότι το κατώτερης κατηγορίας Galaxy A16 5G , το οποίο ανακοινώθηκε πρόσφατα, υπόσχεται ότι θα λάβει έξι σημαντικές ενημερώσεις Android, το A36 θα πρέπει να έχει την ίδια μεταχείριση και εάν διαθέτει Android 15 από την πρώτη μέρα, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσει η ζωή του στο Android 21!

Galaxy A36 Geekbench

Στα χαρακτηριστικά που κατέγραψε το Geekbench, βλέπουμε τον Snapdragon 6 Gen 3 ή τον Snapdragon 7s Gen 2 στο εσωτερικό της συσκευής. Η συσκευή που δοκιμάστηκε σήμερα είχε 6GB RAM, όμως ενδέχεται να κυκλοφορήσει και έκδοση με 8GB RAM. Αυτό που δεν περιμέναμε είναι η χρήση Snapdragon για το chipset της συσκευής, καθώς παραδοσιακά οι συσκευές της σειράς Galaxy A, έρχονται με κάποιον Exynos επεξεργαστή. Η αλλαγή chipset αυτή τη φορά φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς πιο εύκολα θα περιμέναμε κάποιο MediaTek chip, παρά Qualcomm.

Δες αν έχουν διαρρεύσει online τα στοιχεία σου με ένα κλικ

Όπως και να έχει η συσκευή κατάφερε να σκοράρει 1060 πόντους στο Single Core kai 3070 στο Multi Core, που είναι αρκετά δυνατό σκορ, ιδιαίτερα για μια τόσο οικονομική συσκευή. Εκτός βεβαια αν δούμε αύξηση στις τιμές…

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.