Skip to content

Samsung Galaxy A36: Πέρασε από το Geekbench με περίργη έκδοση Android

Dimitrios Amprazis
Dimitrios Amprazis
Κοινοποίηση:
Galaxy A35 A36

Η Samsung εργάζεται ήδη στο Galaxy A36, για πιθανή ανακοίνωση της συσκευής τον Μάρτιο. Από ότι φαίνεται, η συσκευή ήδη είναι έτοιμη και δοκιμάζεται καθώς πέρασε από το Geekbench, αφήνοντας χαρακτηριστικά και σκορ στη βάση του. Όμως, με την εταιρία να μην έχει δώσει ακόμα την αναβάθμιση σε Android 15 για τις ναυαρχίδες της, θα περίμενε κανείς πως το Galaxy A36 θα ήταν ακόμα στο Android 14, έστω και δοκιμαστικά μέχρι να αναβαθμιστεί πριν την κυκλοφορία. Όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, καθώς η συσκευή που πέρασε από το Geekbench, τρέχει ήδη Android 15.

Tο Android 15 κυκλοφόρησε για τις πρώτες συσκευές εχθές και μόνο οι συσκευές της Google πήραν την αναβάθμιση. Οι υπόλοιποι είμαστε εν αναμονή για την νέα έκδοση του Android. Την ίδια στιγμή, η Samsung φαίνεται πως θα δώσει το Android 15 πρώτα στα Galaxy S25, που θα ανακοινωθούν τον Ιανουάριο του 2025. Αυτό σημαίνει πως το Galaxy A36 ετοιμάζεται ήδη με Android 15 σαν λειτουργικό και η Samsung ετοιμάζει από τώρα την συσκευή με το νέο λειτουργικό.

Δεδομένου ότι το κατώτερης κατηγορίας Galaxy A16 5G , το οποίο ανακοινώθηκε πρόσφατα, υπόσχεται ότι θα λάβει έξι σημαντικές ενημερώσεις Android, το A36 θα πρέπει να έχει την ίδια μεταχείριση και εάν διαθέτει Android 15 από την πρώτη μέρα, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσει η ζωή του στο Android 21!

Galaxy A36 Geekbench

Στα χαρακτηριστικά που κατέγραψε το Geekbench, βλέπουμε τον Snapdragon 6 Gen 3 ή τον Snapdragon 7s Gen 2 στο εσωτερικό της συσκευής. Η συσκευή που δοκιμάστηκε σήμερα είχε 6GB RAM, όμως ενδέχεται να κυκλοφορήσει και έκδοση με 8GB RAM. Αυτό που δεν περιμέναμε είναι η χρήση Snapdragon για το chipset της συσκευής, καθώς παραδοσιακά οι συσκευές της σειράς Galaxy A, έρχονται με κάποιον Exynos επεξεργαστή. Η αλλαγή chipset αυτή τη φορά φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς πιο εύκολα θα περιμέναμε κάποιο MediaTek chip, παρά Qualcomm.

Δες αν έχουν διαρρεύσει online τα στοιχεία σου με ένα κλικ

Όπως και να έχει η συσκευή κατάφερε να σκοράρει 1060 πόντους στο Single Core kai 3070 στο Multi Core, που είναι αρκετά δυνατό σκορ, ιδιαίτερα για μια τόσο οικονομική συσκευή. Εκτός βεβαια αν δούμε αύξηση στις τιμές…

Πηγή: GSMArena

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Dimitrios Amprazis

Dimitrios Amprazis

Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων, ενώ έχω και σπουδές στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημείου Αιγαίου. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.