Το OnePlus 12R είναι ένα από τα καλύτερα κινητά που μπορεί να αγοράσει κανείς στη μεσαία κατηγορία και μια προσιτή εναλλακτική λύση στη ναυαρχίδα της εταιρείας, το OnePlus 12. Η Oneplus, όμως, φαίνεται να ετοιμάζεται να παρουσιάσει τον διάδοχό της, το OnePlus 13R. Αυτό μπορεί να γίνει τους επόμενους μήνες, τουλάχιστον για την αγορά της Κίνας.

oneplus 13R leaks

Ο tipster DigitalChatStation μοιράστηκε βασικές προδιαγραφές ενός premium τηλεφώνου, χωρίς να αναφέρει ρητά το όνομα του. Συγκεκριμένα, ο tipster μοιράστηκε βασικές προδιαγραφές ενός τηλεφώνου OnePlus, το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με τη σειρά OnePlus Ace. Ενώ η συγκεκριμένη σειρά κυκλοφορεί συνήθως στην Κίνα, τα vanilla Ace 2 και Ace 3 μετονομάστηκαν σε OnePlus 11R και OnePlus 12R παγκοσμίως. Άρα, υπάρχουν πιθανότητες το OnePlus Ace 5 να μετονομαστεί ως OnePlus 13R στην Ινδία και σε άλλες επιλεγμένες αγορές.

Σύμφωνα με τον tipster, το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από το chipset Qualcomm SM8750, το οποίο θα μπορούσε να είναι το Snapdragon 8 Gen 4. Αυτό θα αντικαταστήσει το Snapdragon 8 Gen 2 SoC του OnePlus 12R. Υπάρχουν όμως πιθανότητες το chipset να αντικατασταθεί με το Snapdragon 8 Gen 3, δεδομένου ότι η σειρά R χρησιμοποιούσε συνήθως ένα SoC παλαιότερης γενιάς Snapdragon 8-series.

Η Nothing ετοιμάζει κινητό που φωσφορίζει στο σκοτάδι;

Αναφορικά με την οθόνη, σύμφωνα με τον tipster, αυτή θα είναι μάλλον 1,5K αλλά χωρίς να αποκαλύπτεται το μέγεθος της αυτή τη στιγμή. Στο τομέα των καμερών, το OnePlus 13R μπορεί να διαθέτει κύρια κάμερα Sony IMX906 50MP και τηλεφακό Samsung JN1 50MP. Ακόμη, η χωρητικότητα της μπαταρίας του τηλεφώνου πιθανών να είναι τουλάχιστον 6.000 mAh κάτι που αποτελεί αναβάθμιση σε σχέση με την μπαταρία 5.500 mAh του προηγούμενου μοντέλου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.