H Vodafone και η Google ανακοίνωσαν τη νέα του συνεργασία διάρκειας 10 ετών αξίας 1.9 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η συνεργασία στοχεύει στην ενίσχυση του cloud της Vodafone και των AI δυνατοτήτων, ενώ ένα σημαντικό στοιχείο αυτής είναι ότι πλέον η generative AI θα βρεθεί στα set top boxes της Vodafone TV.

Ακούστε τον ήχο που ακούγεται στον πλανήτη Άρη

Το ακόμη πιο σημαντικό κομμάτι της συνεργασίας που αφορά και την Ελλάδα, είναι ότι η Vodafone θα φέρει το iPhone του Android όπως χαρακτηρίζεται δηλαδή το Pixel και στη χώρα μας. Το Google Pixel είναι ίσως μια από τις καλύτερες συσκευές του Android με τρομερή υποστήριξη όσον αφορά τις ενημερώσεις ασφαλείας.

Παράλληλα η Vodafone θα αξιοποιήσει την πλατφόρμα Google Ad Manager για να φέρει στοχευμένες διαφημίσεις στη Vodafone TV, ενώ θα εισαχθούν και συνδρομητικά πακέτα όπως το Youtube Premium και το Google One AI Premium.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καιρός ήταν !
    Να δούμε και WiFi calling να λειτουργεί χωρίς χακεριά! Μπράβο στη Vodafone ευχαριστούμε για τη συνεργασία με τη google !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.