Τρεις μήνες απέχουμε από την ανακοίνωση της σειράς Galaxy S25 και ήδη πλήθος πληροφοριών για αυτά έχουν ήδη διαρρεύσει. O γνωστός Ice Universe αποκάλυψε σήμερα το design των καμερών της νέας συσκευής και αποκαλύπτεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι θα μοιάζει αρκετά στο Galaxy Z Fold 6.

galaxy s25 ultra

Το Samsung Galaxy S25 Ultra θα έχει τιτάνιο στο πλαϊνό frame και Gorilla Glass στο μπροστινό μέρος. Θα εξοπλιστεί με τον Snapdragon 8 Elite που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις 12GB/16GB RAM και 256GB/512GB/1TB εσωτερικό χώρο.

Η NASA φωτογραφίζει το πιο παράξενο αντικείμενο στον Άρη και κάνει το internet να παραμιλά!

Θα φέρει 5.000 mAh μπαταρία με 45W γρήγορη φόρτιση όπως και ο προκάτοχος. θα συναντήσουμε τετραπλή κάμερα, με μια κύρια των 200MP με OIS, μια των 50MP ultrawide με autofocus, μια 10MP telephoto camera με 3x optical zoom και μια 50MP super-telephoto κάμερα με 5x optical zoom.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.