Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η αγορά των smartphone έχει ωριμάσει και οι τελευταίες γενιές συσκευών έχουν δει οριακές αναβαθμίσεις. Η καινοτομία φαίνεται σπάνια και τυχόν άλματα στην τεχνολογία περιορίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, στην απόδοση της κάμερας ή σε συνδυασμό και των δύο.

Αυτή η τάση ενοχλεί πολλούς καταναλωτές, ακόμη και λάτρεις της τεχνολογίας, και τους ωθεί να μην αγοράζουν τα πιο πρόσφατα gadget, μερικές φορές ακόμη και παρακάμπτοντας πολλές γενιές ταυτόχρονα.

laptop, smartphone,

Φαίνεται ότι τα smartphones βρίσκονται τώρα σε μια κατάσταση στην οποία βρισκόταν εδώ και πολύ καιρό η αγορά φορητών υπολογιστών. Πιο συγκεκριμένα, δεν πρέπει απαραίτητα να αγοράζει κανείς το ελαφρώς καλύτερο μοντέλο κάθε έτους με οριακές αναβαθμίσεις, αλλά μάλλον να περιμένει μέχρι να γίνουν αισθητές με διαφορά, οι μικρές βελτιώσεις της επόμενης γενιάς συσκευών.

Για να λέμε και την αλήθεια, η πραγματικότητα είναι ότι, σε αντίθεση με τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές, τα smartphone δεν είναι πραγματικά κατασκευασμένα για να διαρκούν τόσο πολύ και η κούραση των συσκευών συνήθως αρχίζει να εμφανίζεται μετά από μόλις 3-4 χρόνια, μερικές φορές ακόμη πιο γρήγορα αν δεν κάνουμε προσεκτική χρήση της συσκευής μας.

Η Nova αναλύει τις πραγματικές ταχύτητες σταθερής αναλόγως προγράμματος

Για πολλούς καταναλωτές αυτός μπορεί να είναι ο μοναδικός λόγος για την αναβάθμιση – όχι από ενθουσιασμό για τη νέα τεχνολογία, αλλά από εκνευρισμό με την παλιά. Εσάς τι σας ενοχλεί περισσότερο όταν το smartphone σας αρχίζει να δείχνει την ηλικία του;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η απάντηση στην ερώτηση είναι στην τελευταία παράγραφο του άρθρου και ταυτόχρονα το λογικό, να μη κρατά η μπαταρία μετά από 3-4 χρόνια χρήσης το ίδιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.