Όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του 7ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΕΛΤΑ, Γρηγόρης Σκλήκας, τα ΕΛΤΑ θα απευθύνουν κάλεσμα σε εταιρείες του χώρου που θα θελήσουν να αξιοποιήσουν το backbone των ΕΛΤA, το ευρύτατο δηλαδή δίκτυο διαβιβάσεων που διαθέτουν.

Επιτέλους δωρεάν μεταφορικά από την Amazon στην Ελλάδα

Ουσιαστικά, όπως αναφέρθηκε, θέλουν να αποτελέσουν έναν ΔΕΔΔΗΕ, ανοίγοντας το δίκτυό τους σε άλλες εταιρείες, αποτελώντας οι ίδιοι οι διαχειριστές του δικτύου, όπως δηλαδή κάνει και ο ΔΕΔΔΗΕ στη περίπτωση του ρεύματος.

Παράλληλα, εντός του Σεπτεμβρίου, θα ολοκληρωθεί η συνένωση της ΕΛΤΑ courier με τα ΕΛΤΑ, με πολλαπλά οφέλη για τους πελάτες. Το κέρδος διπλό, αφενός η αποφυγή κόστους και η βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης,

Τέλος, σημείωσε ότι τα 145 καταστήματα υπηρεσιών ταχυμεταφορών μπορούν, μέσα στο διάστημα της συνένωσης των ΕΛΤΑ με τα ΕΛΤΑ Courier, να φτάσουν τα 1.000, ενώ στόχος είναι ο αριθμός αυτός να υπερβεί τα 1.600 σημεία εξυπηρέτησης σε διάστημα 2 χρόνων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.