Μια νέα προσφορά έχει η Vodafone η οποία προσφέρει σε όσους χρήστες έχουν καρτοκινητό CU 10GB κάθε μήνα σε συνδυασμό με σταθερό. Το αναφέρουμε γιατί σε περίπτωση που έχεις σταθερό στη Vodafone, θα ήταν καλό να μεταφερθείς σε CU και να παίρνεις και 10GB δωρεάν κάθε μήνα με κάθε ανανέωση, αν και τα πακέτα είναι πολύ ακριβά.

Έχεις CU + σύνδεση σταθερής Vodafone στο ίδιο Α.Φ.Μ; Κερδίζεις 10GB για 30 μέρες ΔΩΡΕΑΝ, σε κάθε ανανέωση αξίας 15€ και άνω του CU σου!

Αν έχεις ήδη CU, φέρε και το σταθερό σου στη Vodafone! Ζήτησε να καταχωρηθούν οι γραμμές σου στο ίδιο ΑΦΜ και θα παίρνεις το δώρο σου κάθε φορά που βάζεις κάρτα στο CU σου.

  • Η προσφορά δίνει 10GB για 30 μέρες δωρεάν και αποδίδεται σε κάθε ανανέωση καρτοκινητού αξίας 15€ και πάνω, από όποιο κανάλι και αν πραγματοποιηθεί. .
  • Η προσφορά ισχύει για χρήση μόνο στην Ελλάδα και δεν ισχύει για χρήση roaming..
  • Η προσφορά είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής και σταθερής τηλεφωνίας Vodafone..
  • Οι συνδρομητές που δικαιούνται την προσφορά χρειάζεται να έχουν στον ίδιο ΑΦΜ καρτοκινητό και σταθερή τηλεφωνία Vodafone.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.