Οι εξελίξεις στη μέση ανατολή με την έκρηξη χιλιάδων βομβητών της Χεζμπολάχ έχει εγείρει ορισμένα σημαντικά ερωτηματικά για το αν ένας κάτοχος ενός κινητού τηλεφώνου θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ακριβώς το ίδιο πράγμα εξ αποστάσεων.

Έτσι περνάς το Netflix στο λογαριασμό της Cosmote – Η διαδικασία

Όπως εξηγούν ειδικοί, αν και είναι τεχνικά εφικτό, είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί. Συγκεκριμένα η Hadis Karimipour στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Λογισμικού στο Πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι αναφέρει: «Η ανησυχία είναι κατανοητή και είναι τεχνικά δυνατό, αλλά είναι σχεδόν απίθανο».

Επισημαίνει παράλληλα ότι πράκτορες είχαν αποκτήσει πρόσβαση στους βομβητές και τους τροποποιούσαν πριν εκραγούν. Ωστόσο είναι εξαιρετικά περίπλοκο και δεν μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια παραγωγής ενός κινητού. Για να συμβεί στα κινητά θα χρειαζόταν πρόσβαση σε επίπεδο hardware κατά τη διάρκεια της κατασκευής ενός κινητού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.