Εκτός από τα κανάλια NovaSports και το Netflix που έφθασαν στην πλατφόρμα της Cosmote TV, σειρά πλέον έχει και το BBC iPlayer με όλη τη βιβλιοθήκη του και μάλιστα υποτιτλισμένη, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να έχουν νέο περιεχόμενο εντελώς δωρεάν.

iOS 18: Έφτασε στην Ελλάδα! Αυτές είναι οι αλλαγές που φέρνει

Η Cosmote TV θα φέρει στην Ελλάδα την υπηρεσία BBC Player, προσθέτοντας στην πλατφόρμα της, υποτιτλισμένη, την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του BBC. Η συνεργασία αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα και θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές σε μια αντίστοιχη ενότητα, όπως συμβαίνει με την υπηρεσία Paramount+.

Η ειδικά διαμορφωμένη περιοχή Paramount+ περιλαμβάνει ήδη επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, όπως όλο το Yellowstone Universe, Halo, Special Ops: Lioness, The Woman in the Wall, Frasier, Lawmen: Bass Reeves, Fire Country και ταινίες blockbuster, όπως Mission: Impossible – Dead Reckoning, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem. Στους τίτλους ταινιών θα προστεθούν το επόμενο διάστημα τα PAW Patrol: The Mighty Movie, Mean Girls (2024) και Bob Marley: One Love.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.