Το Huawei Mate XT είναι το πρώτο tri-fold στον κόσμο και είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Με έναν εσωτερικό και έναν εξωτερικό μεντεσέ, μπορείς να έχεις είτε ένα συνηθισμένο smartphone, ένα μεγάλο αναδιπλούμενο όταν είναι μισοανοιχτό, ή ακόμα και ένα πλήρες tablet όταν ξεδιπλώνεται τελείως. Με τρεις διαφορετικές μορφές σε μία συσκευή, η ευκολία χρήσης είναι μοναδική. Όμως, αυτή η ευκολία έρχεται με κόστος, καθώς οι τιμές αγοράς αλλά και το κόστος επισκευών του Mate XT είναι από άλλο πλανήτη.

Στην Κίνα, το Mate XT είναι διαθέσιμο στα CNY 19.999 (~2.546€) για την έκδοση 16GB/256GB και φτάνει στα CNY 23.999 (~3.056€) για την έκδοση 16GB/1TB. Πρόκειται για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, και έτσι οι τιμές είναι αναμενόμενα υψηλές. Όμως, και η επισκευή του φωτογραφίζει το πόσο εξωτική είναι αυτή η συσκευή.

Αν χρειαστεί να αλλάξεις την οθόνη του Huawei Mate XT θα σου κοστίσει CNY 7.999 (~1.018 ευρώ), ενώ αν δεν θέλεις να πάρεις μία παλιά οθόνη από ανακύκλωση εξαρτημάτων η τιμή ανεβαίνει στα CNY 9.799 (~1.248 ευρώ). Η εταιρεία τρέχει μία προσφορά για οθόνη με μειωμένη τιμή στα CNY 6.999 (~891 ευρώ), αλλά είναι για περιορισμένο απόθεμα.

Αν πάθει κάτι η μητρική πλακέτα, η αντικατάσταση κοστίζει CNY 9.099 (~1.158 ευρώ) και πάνω. Οι υπόλοιπες επισκευές είναι πιο προσιτές. Μια αλλαγή μπαταρίας κοστίζει CNY 499 (~64 ευρώ), ενώ οι επισκευές της κάμερας φτάνουν έως και τα CNY 759 (~97 ευρώ), ανάλογα με το πρόβλημα.

Η Huawei δεν έχει ανακοινώσει ακόμη πλάνα για παγκόσμια κυκλοφορία του Mate XT. Αν σκέφτεσαι να το αγοράσεις, καλό είναι να το προσέχεις πολύ, καθώς οι επισκευές είναι εξαιρετικά δαπανηρές!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.