Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, είναι η ώρα που η Samsung τρολάρει την Apple για τα νέα iPhone 16. Πρέπει να έχει γίνει κάτι σαν παράδοση μεταξύ των δύο εταιριών και το 2024 δεν αποτελεί εξαίρεση. Φυσικά, η Samsung επικεντρώνεται στο γεγονός πως τα iPhone 16 δεν έχουν στην σειρά τους κάποια αναδιπλούμενη συσκευή.

Όμως, το φετινό τρολάρισμα έχει σχέση με τα προηγούμενα, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung χρησιμοποιεί τα αναδιπλούμενά της για να τρολάρει την Apple. Το 2022, η Samsung Mobile στον λογαριασμό της στο Twitter, είχε γράφει “Ενημερώστε μας όταν θα μπορεί να διπλώσει”.

Τώρα, δύο χρόνια μετά, κάνει retweet το post του 2022 και γράφει

Ακόμα περιμένουμε……

Όπως είναι λογικό, το τρολάρισμα της Samsung έγινε Viral, με πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές, μέσα σε λίγες ώρες.

Για εμάς, η πιο καλή απάντηση από υποστηρικτή της Samsung ήταν αυτή που έλεγε: “Μπορεί εύκολα να διπλώσει…. μόνο μια φορά”. Φυσικά και τα fanboys της Apple έσπευσαν να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους εταιρία, λέγοντας πως κανείς δεν νοιάζεται για τα αναδιπλούμενα. Βέβαια, αν η Apple κυκλοφορήσει αναδιπλούμενο το 2026, όπως φημολογείται, θα είναι τα ίδια άτομα που θα λένε πως είναι το μεγαλύτερο πράγμα που συνέβη στα smartphones.

Γενικά, μην είστε fanboys για καμία εταιρία…

Από την άλλη, η Huawei τρόλαρε την Apple με πράξεις, ανακοινώνοντας το πρώτο foldable που διπλώνει στα τρία. Όταν ξεδιπλώνει μας δίνει μια οθόνη 10.2 ίντσες, ενώ παραμένει το ίδιο λεπτό, όσο ένα Galaxy Z Fold 6. Αυτό θα λέγαμε πως είναι πρωτοποριακό και ίσως η πιο εντυπωσιακή συσκευή που ανακοινώθηκε αυτή την περίοδο.

Υπερπροσπάθεια από την Apple να πείσει τους χρήστες Android να πάρουν iPhone 16

Συνεχίζοντας, η Samsung δε σταμάτησε εκεί, καθώς σε δεύτερο post, έγραψε:

Ξέρετε… ίσως θέσαμε τις προσδοκίες σας για την τεχνητή νοημοσύνη πολύ ψηλά.

Με αυτό τον τρόπο η Samsung χτυπάει την Apple στο γεγονός πως δεν θα είναι ακόμα διαθέσιμο στις πρώτες συσκευές με την κυκλοφορία τους, ενώ η διάθεση του Apple Intelligence θα είναι αποκλειστικά για την αγορά των ΗΠΑ. Η Ευρώπη θα πρέπει να περιμένει την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για να δει την τεχνητή νοημοσύνη της Apple στα iPhones και αυτό ενδέχεται να πάρει μήνες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάντα σας διαβάζω με ενδιαφέρον και εκτίμηση!!!! Ειστε καταπληκτικη συγχαρητήρια!!!!

  2. Πάντα σας διαβάζω με ενδιαφέρον και εκτίμηση!!!! Ειστε φοβεροί συγχαρητήρια!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.