Η DJI λανσάρισε το νέο της drone, το Neo, το οποίο είναι υπέρ-ελαφρύ, χωρίς χειριστήριο, και προσιτό οικονομικά, αλλά παραμένει πλήρως εξοπλισμένο για να απαθανατίσεις τη στιγμή χωρίς συμβιβασμούς. Πρόκειται για ένα drone που στοχεύει άμεσα τον ανταγωνισμό, όπως το Hover Air X1 Pro και X1 Pro Max.

Το Neo ξεχωρίζει, γιατί είναι σχεδιασμένο για πτήση χωρίς τη χρήση χειριστηρίου. Με το κινητό σου ή φωνητικές εντολές (“Hey Fly”), το drone μπορεί να απογειωθεί από την παλάμη σου, να τραβήξει τις λήψεις που θέλεις και να επιστρέψει. Υποστηρίζει όλες τις γνωστές quickshot λειτουργίες, όπως dronie, circle, rocket, spotlight, helix και boomerang.

DJI Neo Launch

Αν χρειάζεσαι περισσότερη ακρίβεια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το DJI Fly app για να το χειριστείς, ή να συνδέσεις το RC-N3 controller για πλήρη έλεγχο της πτήσης. Και το καλύτερο; Το Neo είναι συμβατό με τον εξοπλισμό FPV της DJI, καθιστώντας το το πιο προσιτό FPV drone της εταιρείας.

DJI Neo Launch

Με βάρος μόλις 135g, κάμερα 12 MP, βίντεο 4K/30 fps, αποθηκευτικό χώρο 22GB και αυτονομία πτήσης 18 λεπτών, το Neo έχει όλα όσα χρειάζεσαι. Ωστόσο, η έλλειψη υποστήριξης για κάρτα SD ίσως να προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς η αποθήκευση γίνεται αποκλειστικά στην εσωτερική μνήμη.

Το DJI Neo κυκλοφορεί στα 209€ για το βασικό πακέτο και 359€ για το Combo, που περιλαμβάνει επιπλέον μπαταρίες, φορτιστή, to controller, και άλλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.