Το νεότερο drone της DJI ονομάζεται Avata και η εταιρεία λέει ότι αποτελεί την απόλυτα καθηλωτική εμπειρία drone για τους λάτρεις της πτήσης πρώτου προσώπου (FPV). Συνδυάζεται με το DJI Goggles 2 και το χειριστήριο DJI Motion, για να προσφέρει σχεδόν out-of-body εμπειρία πτήσης FPV, σύμφωνα με τον Creative Director της DJI Ferdinand Wolf. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε επίσης να το ελέγξετε με το υπάρχον DJI FPV Remote Controller 2 και το DJI FPV Googles V2.

Το Avata έχει αυτονομία 18 λεπτά, την οποία προσφέρει η 2.420mAh μπαταρία που διαθέτει, και ζυγίζει 410 γραμμάρια. Διαθέτει ενσωματωμένα προστατευτικά προπέλας για ασφάλεια σε κλειστούς χώρους, ενώ η κάμερα υπερευρείας οπτικής γωνίας 155 μοιρών διαθέτει αισθητήρα CMOS 1/1.7″. Μπορεί να κάνει λήψη σε 4K στα 60fps, καθώς και 2.7K στα 50/ 60/100/120 fps.

Μπορεί να αιωρείται σαν ένα παραδοσιακό drone, να επιταχύνει σαν δρομέας, να κάνει μεγέθυνση και σμίκρυνση σε στενούς χώρους, και να σταματήσει σε κλάσματα του δευτερολέπτου – αν κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο. Εάν τύχει και το DJI Avata προσγειωθεί ανάποδα, η νέα λειτουργία Turtle Mode του επιτρέπει να γυρίσει στην κανονική μεριά και να απογειωθεί ξανά.

Μιλώντας για λειτουργίες, υπάρχουν τρεις, με την κανονική το Avata λειτουργεί παρόμοια με άλλα drones της εταιρείας, αιωρούμενο στη θέση του με τη χρήση δορυφορικής πλοήγησης ή οπτικών συστημάτων εντοπισμού θέσης στο κάτω μέρος του drone. Με τη χειροκίνητη λειτουργία – μόνο με το FPV Remote Controller 2 – ο πιλότος έχει πλήρη, απεριόριστο έλεγχο, και απολαμβάνει την καθηλωτική εμπειρία πτήσης FPV, με τη δυνατότητα να προσαρμόζει τις παραμέτρους.

Τέλος, η λειτουργία Sport στο DJI Avata είναι ένας υβριδικός συνδυασμός των άλλων δύο, προσφέροντας ορισμένες από τις δυνατότητες δυναμικής κίνησης που συνοδεύουν τη χειροκίνητη λειτουργία μαζί με μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά ασφαλείας της κανονικής λειτουργίας.

Το Avata είναι διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό κατάστημα της DJI για 589 ευρώ χωρίς κανένα αξεσουάρ ή στα 1.179 ευρώ μαζί με το DJI FPV Goggles 2 και το DJI Motion Controller. Μπορείτε επίσης να πάρετε το Pro-View Combo που έχει τα DJI Goggles V2 και το DJI Motion Controller στα 1.459 ευρώ. Τέλος, η εταιρεία προσφέρει το DJI Avata Fly More Kit με δύο μπαταρίες και βάση φόρτισης στα 259 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.