Λίγο πριν την αποκάλυψη της σειράς iPhone 16 από την Apple, φαίνεται ότι έχουμε μια πρόωρη ματιά σε μια νέα χρωματική επιλογή για τα μοντέλα Pro. Το 9to5Mac δημοσίευσε ένα δείγμα που παρουσιάζει το φημολογούμενο χρυσό φινίρισμα για τα 16 Pro και 16 Pro Max. Το δείγμα στην εικόνα βασίζεται σε πληροφορίες από μια αξιόπιστη πηγή και σύμφωνα με το άρθρο αυτή η εικόνα είναι «πιθανότατα» ακριβής.

Τα μοντέλα iPhone 15 Pro ήταν τα πρώτα premium iPhones που δεν ήταν διαθέσιμα σε χρυσό από την εποχή του iPhone X. Αντίθετα, διατέθηκαν σε τέσσερα φινιρίσματα: Natural Titanium, Blue Titanium, White Titanium και Black Titanium. Η προσθήκη μιας χρυσής επιλογής στα μοντέλα iPhone 16 Pro θα σήμαινε μια επιστροφή στην κανονικότητα.

iPhone 16 Pro Gold Titanium

Πολλές φήμες κυκλοφορούν σχετικά με το ότι τα iPhone 16 Pro θα κυκλοφορήσουν σε χρυσό ή μπρονζέ χρώμα – πιθανώς το Gold Titanium – το οποίο αναμένεται να αντικαταστήσει το Blue Titanium. Με το event της Apple να πλησιάζει στις 9 Σεπτεμβρίου, δεν θα αργήσουμε να μάθουμε τι ισχύει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητήρια θα κυκλοφορήσουν σε χρυσό ή μπρονζέ χρώμα – πιθανώς το Gold Titanium – το οποίο αναμένεται να αντικαταστήσει το Blue Titanium…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.