H Samsung βρίσκεται ορισμένους μόνο μήνες μακριά από την κυκλοφορία της σειράς Samsung Galaxy S25, ωστόσο το Ultra μοντέλο αναμένεται να φέρει ορισμένες μεγάλες αλλαγές ως προς το design.

Δωρεάν κανάλια αλλά με διαφημίσεις στην Ελλάδα – Τι είναι τα fast channels

Ο Ice Universe μια από τις πιο έγκυρες πηγές των επερχόμενων σχεδίων της Samsung, παρουσίασε φωτογραφίες στο Weibo που δείχνουν το μπροστινό μέρος του Samsung Galaxy S25 Ultra. Όπως συμβαίνει και με το φετινό flagship, διαθέτει flat οθόνη με μικρά bezels αν και με κάποιες αλλαγές.

Το πλάι μοιάζει ακόμη πιο flat σε σχέση με το S24 Ultra, ενώ μια πολύ μεγάλη αλλαγή είναι οι κυκλικές γωνίες στην οθόνη. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το Samsung Galaxy S25 Ultra θα απομακρυνθεί από το τετραγωνισμένο σχεδιασμό του Galaxy Note σε κάτι πιο κοντά στη σειρά Galaxy S της Samsung. Όσον αφορά το πίσω μέρος της συσκευής, το design δεν έχει οριστικοποιηθεί, ενώ δεν γνωρίζουμε αν θα είναι διαφορετικό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.