To ΑΝΤ1+ εμπλουτίζεται με ακόμα περισσότερο περιεχόμενο, από τις 15 Σεπτεμβρίου. Τότε, θα δούμε την προσθήκη ενός νέου μπουκέτου 10 live αθλητικών καναλιών της Cosmote TV.

Οι συνδρομητές του ANT1+ θα μπορούν να δουν τα κανάλια αθλητικού περιεχομένου του Cosmote TV, κάθε Πέμπτη, μέσα από τον λογαριασμό τους. Tα 10 αθλητικά κανάλια της Cosmote TV (Cosmote Sport 1 έως Cosmote Sport 9 και το Cosmote Sports Highlights), μέσα από τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την πορεία των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη και όλους τους αγώνες του UEFA Europa League και του UEFA Conference League, αλλά και όλο το αθλητικό περιεχόμενο της Cosmote TV, σε οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή.

ANT1+ cosmote tv

O ANT1+ έχει ήδη περιεχόμενο όπως Formula 1,2 και 3, το Porsche Supercup αλλά και το NASCAR Car Series. Θα βρούμε και τα κανάλια Combat Sports και Fight Network, με το ANT1+ να είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για όσους ενδιαφέρονται για μηχανοκίνητο αθλητισμό και για μαχητικό αθλητισμό. Επιπλέον, από τώρα, κάθε Πέμπτη, οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ θα έχουν πρόσβαση, στους αγώνες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη αλλά και όλους τους αγώνες του UEFA Europa League και του UEFA Conference League, σε αγώνες από το πιο διάσημο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, το ΝΒΑ, σε μοναδικά τουρνουά τένις της ATP, περισσότερη δράση από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και άλλες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Τελευταία ευκαιρία για όλα απεριόριστα με 16 ευρώ για 2 μήνες, στο What’s UP

Οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ εκτός από το αθλητικό περιεχόμενο, μπορούν να παρακολουθήσουν εκατοντάδες ταινίες και σειρές, αλλά και τα preview όλων των σειρών του ΑΝΤ1. Όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν το πρόγραμμα ANT1+ Sports Ultimate, θα πρέπει να προχωρήσουν σε εφάπαξ πληρωμή 99€ που αντιστοιχεί σε 8,25€ το μήνα.

Το παρελθόν όμως, με τις εφάπαξ πληρωμές στο ANT1+ δεν ήταν τόσο λαμπρό, οπότε προχωρήστε στην αγορά του πακέτου με δική σας ευθύνη. Πόσο ενδιαφέρουσα σας φαίνεται η νέα προσθήκη, με δεδομένο πως τα αθλητικά κανάλια του Cosmote TV θα είναι διαθέσιμα μόνο τις Πέμπτες;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.