Η Samsung ετοιμάζει το επόμενο μεγάλο της «χτύπημα» με το Galaxy S25 Ultra, το οποίο φαίνεται πως θα φέρει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τους προκατόχους του. Αν και είμαστε ακόμα μήνες μακριά από την επίσημη παρουσίαση, οι διαρροές δεν σταματούν, αποκαλύπτοντας συναρπαστικά νέα για το επερχόμενο flagship.

Η πιο ενδιαφέρουσα είδηση αφορά το νέο σχεδιασμό που εξετάζει η εταιρεία για το Galaxy S25 Ultra, το οποίο αναμένεται να είναι πιο εργονομικό και άνετο στο χέρι. Σύμφωνα με διάφορες πηγές, το νέο μοντέλο θα έχει πιο στρογγυλεμένες γωνίες, οι οποίες δεν θα πιέζουν την παλάμη, και ένα πλαίσιο που θα στρογγυλεύει προς το πίσω μέρος, προσφέροντας καλύτερη αίσθηση στο κράτημα.

Επιπλέον, τώρα, ο αξιόπιστος tipster Ice Universe αναφέρει ότι το Samsung Galaxy S25 Ultra θα είναι το λεπτότερο μοντέλο της σειράς Ultra μέχρι στιγμής και ενδέχεται να είναι ακόμα πιο λεπτό και ελαφρύ από τα κορυφαία μοντέλα της Google και της Apple. Φαινομενικά λοιπόν, το S25 Ultra θα είναι το ελαφρύτερο και λεπτότερο “Ultra” που φτιάχτηκε ποτέ.

Συγκεκριμένα, ο tipster αποκάλυψε ότι το Galaxy S25 Ultra «θα είναι το πιο λεπτό και ελαφρύ από όλα τα flagship Ultra που θα κυκλοφορήσουν σύντομα, συμπεριλαμβανομένων των iPhone 16 Pro Max και Pixel 9 Pro XL.»

Αυτό δείχνει ότι η Samsung κατάφερε να αφαιρέσει πάνω από 12 γραμμάρια από το νέο μοντέλο, δεδομένου ότι το Galaxy S24 Ultra ζυγίζει 233 γραμμάρια και το Pixel 9 Pro XL 221 γραμμάρια. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό επίτευγμα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το τηλέφωνο φημολογείται πως θα φέρει σημαντικές αναβαθμίσεις σε ένα πιο λεπτό σασί.

Στις αναβαθμίσεις αυτές περιλαμβάνεται νέος 50MP 3x τηλεφακός – τεράστια βελτίωση σε σχέση με τον 10MP αισθητήρα της παλιότερης έκδοσης. Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Samsung ανακοίνωσε επίσης ότι το τηλέφωνο θα φέρει κορυφαία αναβάθμιση στην οθόνη του. Παράλληλα, αναμένουμε τον τελευταίο επεξεργαστή της Qualcomm, αν και οι φήμες λένε ότι δεν θα υπάρξουν βελτιώσεις στον τομέα της μπαταρίας και της φόρτισης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.