Και όμως το Mona M03 της Xpeng δεν έχει αντίπαλο στην κλάση των ηλεκτρικών οχημάτων. Η θυγατρική εταιρεία του κινεζικού κολοσσού ανακοίνωσε την τιμή πώλησης του μοντέλου που θα είναι μόλις 15.000 ευρώ.

Αστροναύτης τελειώνει την θεωρία της επίπεδης Γης, έτσι απλά!

Και όμως σε αυτή τη βασική έκδοση έχει ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό. Πανοραμική γυάλινη οροφή, ηχοσύστημα με 18 ηχεία, μέχρι και τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης. Πέραν αυτών, το ΜO3 διαθέτει και τον χαμηλότερο συντελεστή οπισθέλκουσας (cd:0,19) από οποιοδήποτε άλλο σεντάν μαζικής παραγωγής. Το αυτοκίνητο διατίθεται σε δύο επιλογές μπαταρίας, μία 51,8 kWh και την πιο ισχυρή, των 62,2 kWh.

Η έκδοση με την μπαταρία 51.8 kwh έχει ηλεκτροκινητήρα 190 ίππων με αυτονομία 500 km, ενώ η μπαταρία των 62.2 kwh φθάνει τους 215 ίππους. Η Xpeng αναμένεται να έρθει και στην Ελλάδα, επομένως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τη πιθανότητα να το δούμε και στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.