Η εξαιρετική προσφορά της Vodafone συνεχίζει και μπορείς να έχεις με 13 ευρώ, 200GB κάθε μήνα, απεριόριστα λεπτά και SMS για 9 μήνες με το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό CU200 εκεί που η παραγγελία σε ρωτάει αν έχεις εκπτωτικό κωδικό.

Από τη στιγμή που πλέον τα καρτοκινητά είναι πανάκριβα, αξίζει να κυνηγάς τις προσφορές και να πραγματοποιείς εναλλαγή μεταξύ των παρόχων εκμεταλλευόμενος προσφορές σαν αυτή.

Ωκεανοί νερού στον Άρη και μάλιστα σε υγρή μορφή!

  • Για τους πρώτους σου 9 μήνες στο CU με κάθε ενεργοποίηση του CU MeApOla 11.5 ή του CU Popcorn 14, παίρνεις ΔΩΡΟ 200GB!
  • Τον πρώτο μήνα η ενεργοποίηση έχει ολοκληρωθεί από την ομάδα του CU.
  • Επιπλέον, μόλις περάσουν οι 9 μήνες δικαιούσαι για ακόμη 3 μήνες διπλασιασμό σε όλα τα MeApOla πακέτα.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημέρα σας όντως αξίζει να κυνηγάς τις προσφορές και να πραγματοποιείς εναλλαγή μεταξύ των παρόχων εκμεταλλευόμενος προσφορές σαν αυτή…

  2. καλή ωραία η προσφορά ωραία και η vodafone αλλά εκτός από της προσφορές πρέπει να βελτιωθεί η εταιρεία στην κάλυψη και στις ταχύτητες τουλάχιστον σε 4G.
    Εγώ κουράστηκα συνεχώς να τους τα λέω με την κάλυψη στην περιοχή μου και αυτοί να συνεχίζουν να με γράφουν εκεί που ξέρουν.
    Όσο και να είναι ακριβό αλλά είναι και το καλύτερο δίκτυο (στην Θράκη ειδικά) η COSMOTE με 5G σε όλο το νομό Ξάνθης και σε πιο ακραίο σημείο να έχω 50-80 down. 20-30 up το χαμηλότερο και με φούλ σήμα να έχω 300-350 down. 40-60 up.
    Ας δώσει απεριόριστα για ένα μήνα με 1€ και πάλι δεν κάνει η vodafone με προβληματισμένο δίκτυο που έχει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.