Η Samsung μόλις έκανε το επόμενο βήμα στην παρακολούθηση της υγείας με τα νέα Galaxy Watch 7 και Watch Ultra, που είναι τα πρώτα smartwatch της εταιρείας με ενσωματωμένη λειτουργία ανίχνευσης υπνικής άπνοιας εγκεκριμένη από τον FDA. Δύο χρήστες στην Κορέα μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους στο Naver, περιγράφοντας πώς η συσκευή τους βοήθησε να βελτιώσουν δραστικά την ποιότητα της ζωής τους.

Τα ρολόγια Galaxy Watch 7 και Watch Ultra δεν προσφέρουν απλώς αυτή τη λειτουργία, αλλά τη διαθέτουν απευθείας out of the box στις περισσότερες αγορές. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία, οι συγκεκριμένοι χρήστες ενημερώθηκαν ότι πάσχουν από σοβαρή υπνική άπνοια και αναζήτησαν ιατρική βοήθεια. Μετά από διάγνωση, οι γιατροί συνέστησαν τη χρήση συσκευών PAP (Positive Airway Pressure), οι οποίες τους βοήθησαν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία τους.

Ο ένας χρήστης του Samsung Galaxy Watch 7, ηλικίας 30 ετών, περιέγραψε πως ξυπνούσε κουρασμένος και με πονοκέφαλο. Το ρολόι του κατέγραψε μόλις 35 πόντους στο επίπεδο ύπνου και επίπεδα οξυγόνου σχεδόν στο 70% κατά τη διάρκεια του ύπνου. Μετά από ιατρική συμβουλή και τη χρήση μιας συσκευής PAP, ο ύπνος του βελτιώθηκε αισθητά, με το σκορ ύπνου να εκτινάσσεται στους 95 πόντους και τα επίπεδα οξυγόνου να επανέρχονται πάνω από το 90%.

Από την άλλη, ο δεύτερος χρήστης περιέγραψε παρόμοια εμπειρία, σημειώνοντας πως το Galaxy Watch 7 τον ειδοποίησε για χαμηλά επίπεδα οξυγόνου στον ύπνο, οδηγώντας τον σε διάγνωση σοβαρής υπνικής άπνοιας και θεραπεία με PAP. Τα νέα Galaxy Watch δείχνουν πώς η τεχνολογία μπορεί πραγματικά να αλλάξει και να σώσει ζωές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.