Καθώς η προσοχή στρέφεται στη σειρά Pixel 9 της Google, που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της σε λίγες μέρες, η κυκλοφορία των iPhone 16 της Apple δεν απέχει και πολύ. Αν και ακόμα περιμένουμε διαρροές που θα επιβεβαιώσουν πλήρως όσα μάθαμε με τον καιρό για τα επόμενα iPhone, ένα πρόσφατο βίντεο στο YouTube μας έδωσε μια ολοκληρωμένη προεπισκόπηση των επερχόμενων μοντέλων μέσω dummy units.

Η πιο εντυπωσιακή αλλαγή είναι η επιστροφή στα ζωντανά και έντονα χρώματα για το απλό μοντέλο, αφήνοντας πίσω τις πιο ουδέτερες αποχρώσεις των τελευταίων ετών. Βλέπουμε dummy units σε μπλε, πράσινο και ροζ, μαζί με τις κλασικές μαύρες και λευκές επιλογές. Αξιοσημείωτο είναι ότι ακόμη και το μαύρο φαίνεται να έχει πιο βαθύ και κορεσμένο χρώμα σε σύγκριση με τις γκριζωπές αποχρώσεις των προηγούμενων γενιών.

Το βίντεο αποκαλύπτει επίσης ότι όλα τα μοντέλα iPhone 16 ενδέχεται να υιοθετήσουν ένα ματ γυάλινο πίσω μέρος, απομακρυνόμενα από τη γυαλιστερή επιφάνεια των προηγούμενων iPhone. Αυτή η νέα σχεδίαση όχι μόνο προσφέρει μια πιο premium αίσθηση, αλλά και βελτιώνει την οπτική εμφάνιση.

Φυσικά, το iPhone 16 φαίνεται να διατηρεί τις ίδιες διαστάσεις και τις ίδιες τομές για θύρες με το iPhone 15. Ωστόσο, η κάμερα υφίσταται μια σημαντική ανασχεδίαση, με ένα κατακόρυφα τοποθετημένο διπλό σύστημα κάμερας που θυμίζει την εμφάνιση του iPhone X, αν και οι κάμερες προεξέχουν ελαφρώς περισσότερο με μεγαλύτερες οπές φακών.

Οι θέσεις των κουμπιών παραμένουν σταθερές σε σχέση με το iPhone 15, αλλά το Action button αντικαθιστά τον διακόπτη σίγασης στα μη-Pro iPhones φέτος. Υπάρχει επίσης φήμη για προσθήκη ενός νέου κουμπιού σε όλα τα iPhones φέτος. Παρόλο που τα dummy units περιλαμβάνουν μια τομή σε αυτήν την περιοχή, ενδέχεται να πρόκειται απλώς για τοποθέτηση της κεραίας mmWave.

Αν και τα dummy units δεν δίνουν πληροφορίες για αλλαγές στην οθόνη, φημολογείται ότι η σειρά iPhone 16 θα διαθέτει μικρότερα bezels, προσφέροντας μια ελαφρά αύξηση στο μέγεθος της οθόνης κατά 0.1-0.2 ίντσες, διατηρώντας τις ίδιες διαστάσεις πλαισίου. Τα επόμενα iPhone αναμένεται να χρησιμοποιούν παραλλαγές του Apple A18 chip.

Σημειώνεται ότι αυτά είναι dummy units και η τελική σχεδίαση του iPhone 16 μπορεί να διαφέρει ελαφρώς. Ωστόσο, με την κυκλοφορία να αναμένεται στα μέσα Σεπτεμβρίου, είναι απίθανο οι πραγματικές συσκευές να αποκλίνουν σημαντικά από τα dummy units που βλέπουμε σε αυτό το βίντεο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.