Αυξήσεις εντοπίσαμε στο site της Cosmote μετά την υπόδειξη και του αναγνώστη George Profilidis τον οποίο ευχαριστούμε θερμά. Όπως βλέπουμε οι τιμές είναι κατά 3 ευρώ αυξημένες και συγκεκριμένα αυτές έχουν ως εξής:

Σε αυτό το σημείο της θάλασσας στη Γη, η βαρύτητα συμπεριφέρεται περίεργα: Ο λόγος

  • Cosmote Fiber 300 Mbps – από 37.90 ευρώ σε 40.90 ευρώ το μήνα
  • Cosmote Fiber 500 Mbps – από 42.90 ευρώ σε 45.90 ευρώ το μήνα
  • Cosmote Fiber 1Gbps – από 50.90 ευρώ σε 53.90 ευρώ το μήνα

Βέβαια, το site της Cosmote είναι λίγο μπλέξιμο, καθώς σε άλλες σελίδες έχει τις παλιές τιμές και σε άλλες τις καινούργιες. Ο αναγνώστης που μας ανέφερε την είδηση επισημαίνει ότι η Cosmote ξαναγύρισε στις παλιές τιμές, αλλά αν πας να το αγοράσεις στο βάζει με 53.90 ευρώ το πακέτο του 1Gbps για παράδειγμα. Άρα οι τιμές είναι ανεβασμένες και απλώς δεν έχουν ενημερώσεις όλες τις σελίδες του site. Περαστικά μας.

Η Cosmote προς το παρόν δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση οπότε και θα ενημερώσουμε το άρθρο όταν το κάνει.

Ευχαριστούμε θερμά τον George Profilidis για την επισήμανση της αύξησης. Μπορείτε να στέλνετε τις καταγγελίες σας ή κάποια αλλαγή που παρατηρήσατε στο πρόγραμμά σας στο [email protected] και αν εγκριθεί από την ομάδα θα δημοσιευθεί. 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να ξερετε μεχρι 31/8 ισχυουν ακομα οι αυτες οι τιμες. Οποιος γραφει αυτες τις παπατζες ειναι η κυριολεξια του “κιτρινου τυπου”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.