Στους άνδρες ηλικίας 30-40 ετών, το κάπνισμα αυξάνει το κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας κατά περίπου 50%. Για να υπάρξει ικανοποιητική στύση πρέπει το αίμα να ρέει ελεύθερα στο πέος. Η νικοτίνη όμως βλάπτει τα αιμοφόρα αγγεία και μπορεί να προκαλέσει τον εκφυλισμό τους όπως και τη στένωση των αρτηριών που καταλήγουν σε αυτό, με αποτέλεσμα μειωμένη ροή και πίεση του αίματος τοπικά.

O Άρης έδειξε επιτέλους σημάδια ζωής!

Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι άνδρες έχουν παρουσιάσει το συγκεκριμένο πρόβλημα σε κάποια φάση της ζωής τους, συνήθως μετά τα 40, γεγονός που επηρεάζει και την ψυχολογική τους κατάσταση. Η στυτική δυσλειτουργία που εμφανίζεται περιστασιακά είναι ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα. Είναι αναμενόμενο δηλαδή ότι κάποια στιγμή στη διάρκεια της ζωής του, ένας άνδρας θα δυσκολευτεί να επιτύχει την στύση που επιθυμεί ακόμη και αν έχει προηγηθεί επαρκής σεξουαλική διέγερση.

Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται το πρόβλημα ποικίλει ανάλογα με τον άνδρα. Ορισμένοι άνδρες δυσκολεύονται να έχουν στύση κατά τη διάρκεια των ερωτικών παιχνιδιών, άλλοι παρουσιάζουν δυσκολία την ώρα της σεξουαλικής πράξης, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που εμφανίζουν το πρόβλημα με έναν συγκεκριμένο σύντροφο!

Να προσθέσουμε ωστόσο  ότι η απώλεια βάρους, η καλύτερη διατροφή, η κατανάλωση λιγότερου αλκοόλ και οι επαρκείς ώρες ύπνου μπορούν να βοηθήσουν στην αντιστροφή των προβλημάτων της στυτικής λειτουργίας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.