Ο γνωστός αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, αποκάλυψε φημολογούμενες προδιαγραφές του νέου υπερλεπτού iPhone 17, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο και θα λέγεται Ultra ή Slim.

Σύμφωνα με τον Kuo, η συσκευή θα διαθέτει οθόνη 6.6 ιντσών με το τρέχον Dynamic Island, A19 chip (όχι A19 Pro), μία κάμερα πίσω και 5G chip σχεδιασμένο από την Apple. Επίσης, θα έχει πλαίσιο από τιτάνιο-αλουμίνιο, αλλά με μικρότερη αναλογία τιτανίου σε σχέση με τα iPhone 15 Pro.

Παράλληλα, ο αναλυτής ανέφερε ότι δεν θα υπάρξει iPhone 17 Plus, ενώ το νέο υπερλεπτό μοντέλο Slim δεν θα το αντικαταστήσει. Αντίθετα, θα είναι ένα εντελώς νέο μοντέλο, με κύριο πλεονέκτημα τον “νέο σχεδιασμό” του και όχι τις προδιαγραφές.

Με απουσία του A19 Pro, μία μόνο κάμερα, ελαφρώς μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Pro Max και έμφαση στο design αντί για τις προδιαγραφές, το νέο υπερλεπτό μοντέλο δεν θα είναι το κορυφαίο “iPhone 17 Ultra”.

Η θέση του στη σειρά iPhone 17 παραμένει ασαφής, αλλά αναμένεται να ξεκαθαρίσει καθώς πλησιάζει η ανακοίνωση της σειράς τον Σεπτέμβριο του 2025. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ειδήσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.