Με μια κίνηση απελπισίας το skroutz προσπαθεί με κάθε τρόπο να σε κάνει συνδρομητή στη νέα υπηρεσία μηνιαίας χρέωσης του skroutz plus με 4 ευρώ το μήνα, δίνοντάς σου κουπόνι δώρου 5 ευρώ σε skroutz points.

Έχουν αυξήσει τραγικά τις τιμές του skroutz plus και έτσι αν κάποιος επιλέξει τη μηναία συνδρομή θα πληρώσει 48 ολόκληρα ευρώ το χρόνο. Αύξησαν μάλιστα την ελάχιστη παραγγελία στα 25 ευρώ το μήνα.

H Samsung εμποδίζει εκ προεπιλογής την εγκατάσταση Android apks στα Galaxy smartphones

* Διάρκεια ενέργειας: 23/07/24 έως 02/08/24

* Η προωθητική ενέργεια αφορά ενεργοποίηση μηνιαίας συνδρομής Skroutz Plus.

* Η προωθητική ενέργεια αφορά συγκεκριμένους εγγεγραμμένους χρήστες του Skroutz που έχουν λάβει το παρόν email και δεν μεταβιβάζεται.

*Τα 3.000 Skroutz Coins πιστώνονται στους λογαριασμούς των χρηστών μετά την ενεργοποίηση της συνδρομής και την αποδοχή συμμετοχής στο πρόγραμμα επιβράβευσης Skroutz Coins. Οι χρήστες θα ενημερωθούν με νέο email.

*Τα Skroutz coins είναι διαθέσιμα για εξαργύρωση για οποιαδήποτε Αγορά μέσω Skroutz κι έχουν ισχύ για 6 μήνες από τη μέρα που θα πιστωθούν στον λογαριασμό.

*Σε περίπτωση ακύρωσης της συνδρομής, τα Skroutz Coins αφαιρούνται.

* Η διάρκεια της προωθητικής ενέργειας μπορεί να μεταβληθεί κατά την κρίση της εταιρείας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η απληστία είναι κακός σύμβουλος. Κάθε χρόνο ανεβάζουν τις τιμές, αλλά και τα κιλά, όπως τους βολεύει. Ε ας την κάνουν την συνδρομή οι ίδιοι.

    Ήμουν συνδρομητής για 3 χρόνια, και φέτος την διέκοψα με τα καραγκιοζιλίκια που κάνουν. Και φυσικά έχω ελαχιστοποιήσει και τις παραγγελίες μου.

  2. Συνδρομή για να γίνεις καταναλωτή δεν έχω ξαναδεί .να πληρώνεις για να πληρώνει δηλαδή. Η ηλιθιότητα έχει βαρέσει κόκκινο .

  3. Έχω διακόψει την συνδρομή από την αρχή της χρονιάς περίπου. Σορρυ, δεν συμφέρει πια

    • το οποίο σε κάποια προϊόντα ειδικά στα κινητά τηλέφωνα έχει πολύ καλύτερες τιμές.

  4. Το είχα κάνει πριν 2 χρόνια που η συνδρομή ήταν 17€ το χρόνο και οι αγορές ήταν για ελάχιστο ποσό στα 15€. Φυσικά μέσα στο χρόνο το ανέβασαν στα 20€ ελάχιστο. Μετά δε το ξανά έκανα. Από 17 στα 48€ και 25€ ελάχιστο από 15 που ήταν μιλάμε για μια αύξηση 500%. Αν είναι δυνατόν.

  5. Το skroutz plus ξεκίνησε με 15 ευρω για δωρεαν αποστολή. Μετα τη συνδρομή την πήγε 20 και μετα 25.
    Ειδικα με το 25 ευρώ ελάχιστη παραγγελία δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω.
    Ότι αλλάζουν διαρκως τους όρους προς το χειρότερο για τον πελάτη και τελικως δεν ξέρεις που και ποτέ θα σταματήσει αυτό με ξεπερνάει. Γεια σου Skroutz….

  6. Είχα συνδρομή και εγώ για αρκετό καιρό. Όταν ήταν 15€ τον χρόνο και από 15€ δωρεάν μεταφορικά ήταν σχετικά χρήσιμο. Μάζεψαν κόσμο και το έκαναν σαν τα μούτρα τους. Πλέον δεν συμφέρει με τίποτα. Τους έστειλα μαιλ. Αλλά η κλασική κασέτα. Επίσης ένα άλλο άκυρο που έχουν είναι ότι ενώ αγοράζεις από το μάρκετ Τους αν είναι από διαφορικό μαγαζί σου χρεώνει και άλλα έξοδα αποστολής. Πλέον έχω μειώσει τις αγορές μου. Έχει καταντήσει Πλέον αναγκαίο κακό.

    Κρίμα. Δεν είχε ξεκινήσει έτσι

  7. είχα skroutz plus με την προσφορά που είχε βγεί κάποτε. Θα την πλήρωνα κανονικα τη συνδρομή αλλά για να βγάλεις τα λεφτά της πρέπει να κάνεις συνέχεια αγορές με σημαντικά ποσά. Οι δε πόντοι η πιο μεγάλη απάτη, μέχρι να μαζέψεις μερικούς λήγουν οι προηγούμενοι και τους χάνεις. Οπότε bye bye

  8. Τέλος το skroutz. Best price. Το έχουν παρατραβήξει. Και λογικό είναι μιας και εκεί είναι μπλεγμένη η Πρωθυπουργική οικογένεια. Αντου τα λερ

  9. Μας δουλεύουν και γι’αυτό σταμάτησα να αγοράζω από Σκρουτζ, κατευθείαν από το κατάστημα με boxnow. Γεια σου σκρουτζακο…

  10. Το άρθρο έχει κάποιο πρόβλημα στην σύνταξη ή εγώ δεν βλέπω καλά λόγω covid; Επίσης υπάρχει ακόμα η ετήσια στσ 25€ από όσο ξέρω.

    • Υπάρχει! Αλλα εδω λέει για τον μήνα όπου βγαίνει 48 το χρόνο. Οι τύποι έχουν χάσει την μπάλα. Εταιρία υπο διάλυση πλέον

  11. Αντε γεια παιδιά εκεί στο Σκρουτζ.
    Πραγματικα το ξεφτιλισαν το πράγμα.
    Ερημη Ελλαδα…ολα στα νυχια των αρπακτικων…

  12. Κάνω την ίδια παραγγελία από τον λογαριασμό μου με plus και μου βάζει 6€ μεταφορικά. Κάνω ξανά από της γυναίκας μου τον λογαριασμό χωρίς plus και βάζει 3€ μεταφορικά. Τσεκαρετε το και κάντε το άρθρο να το δει ο κόσμος. Έκανα παραγγελία κάτι μπεμπιλινα κάτι κρέμες μωρού μαζί με γάλα μωρού και έβγαινε σύνολο 180€ και χωρίς Σκρουτζ plus τα ίδια προϊόντα από τα ίδια μαγαζιά 160€. Σκέτη κοροϊδία πουλάνε τα σαινια στο Σκρουτζ.

  13. Χαλιά η κατάσταση στο Σκρουτζ,τραβάνε και χρήματα από την κάρτα χωρίς να το ξέρεις για την συνδρομή…..

  14. H οικογενεια ΜιΖο-τακη ειναι η μεγαλυτερη μαφία που εχει περασει απο τη χωρα EVER !!
    Εχει χωθει παντου και γδερνει τους παντες
    Το Σπρουτς δεν ειναι πλεον αυτο που ηταν, αλλα ειναι απο πισω η εν λογω οικογενεια.
    Καλη διάλυση κι απο εμενα και καλα ξεκουμπίδια απο τη χωρα !!! (αν και αυτο που τους πρεπει ειναι κρεμασμα στο συνταγμα)

  15. φιλε, πατησα στην αναζητση σου, το ονομα σκρουτζ για να δω τα αρθρα σου γι αυτους.
    Μια τους κραζεις την αλλη τους θαυμαζεις.
    Προσωπικα ενανα ετησια συνδρομη και πηρα ενα προιον -50 ευρω απο ηλεκτρονικο καταστημα, σε σχεση με ενα αλλο φυσικο.
    Αφαιρντας τα 25 που εδωσα για συνδρομη, +5 ευρω για μεταφορικη, μου μειναν τσεπη 20.
    Αρα κερδισμενος βγηκα.
    Προσωπικα δεν ειμαι με εσενα, αλλα ουτε με εκεινους, την τσεπη μου κοιταω.
    Αλλα επειδη εκενοι εχουν κονε και δυναμη, μπορουν να εξαφανισουν τα νεα αρθρα σου, βαζοντας τα στο πατο των μηχανων αναζητησεων, ομοιως επισης σε καθε πλατφορμα βιντεο.
    Απορω γιατι τους πολεμας.
    Ο χρονος θα δειξει, ποσο καλα κανεις.
    Αλλα να θυμασαι δεν υπαρχει δραση ,χωρις αντιδραση.
    Φιλικα τα λεω.

    • Επισης λετε λετε και ουτε ξερετε τι λετε μερικοι…
      Αν ειναι να ψωνιζεις, ευρακι ευρακι πραγματα, που να τα βγαλουν περα; μια ελληνικη επιχειρση ειναι δεν εχει δεκαδες χιλιαδες εργαζομενους υποθετω.
      και ευρακι ευρακι θα γεμιζαν τα κουτια τους και θα καθυστερουσαν στις αποστολες, οπως γεμιζουν τα ταχυδρομα απο τα κινεζομαγαζα.
      Αυτο το προσφερουν, αν θες το παιρνεις.
      εννοειται ομως οτι αν το βρεις αλλου φθηνοτερα, το τσιμπας απο κει.
      μου χει τυχει κι εμενα πολλες φορες, να βρω κατι φθηνοτερο αλλου.
      εισαι κι εσυ σαν τον αλλον τελικα, που κραζει εφοπλιστες στα βιντεο.
      οι βαλτοι ειστε για διαφημιση η εχετε αγνοια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.