Οι συνδρομητές του What’s UP της Cosmote έχουν μέχρι τις 31/7 να πάρουν έναν κωδικό Cosmote TV δωρεάν με κάθε ενεργοποίηση του πακέτου What’s Up DIY με τα 13.50 ευρώ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πακέτο είναι ακριβό και δεν αξίζει, αλλά αξίζει μόνο αν το θέλεις για το Cosmote TV.

Προσομοίωση δείχνει τι θα συμβεί αν πηδούσαμε όλοι μαζί ταυτόχρονα πάνω στη Γη!

Συγκεκριμένα, η Cosmote θα σου δώσει το Cosmote TV Entertainment pack το οποίο περιλαμβάνει τα κανάλια του Entry Pack και τις ταινίες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι θα πρέπει να μπεις μέσα στην εφαρμογή του What’s UP να ενεργοποιήσεις το DIY πακέτο με τα 13.5 ευρώ και μετά θα σου έρθει κωδικός Cosmote TV.

Τράπεζα Πειραιώς! Ηλεκτρονικές συναλλαγές χωρίς ισχυρή ταυτοποίηση – Το όριο!

Με το Entertainment Pack της COSMOTE TV Streaming, μπορείς να απολαμβάνεις όλα τα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV αλλά και τους On Demand καταλόγους. Επιπλέον καλύπτονται οι ανάγκες όλης της οικογένειας αφού περιλαμβάνει κανάλια από όλες τις θεματικές κατηγορίες περιεχομένου, όπως τα μεγάλα Ελληνικά κανάλια, επιλεγμένα αθλητικά κανάλια, παιδικά κανάλια, κανάλια με ντοκιμαντέρ, Lifestyle, Μουσικά, Ειδησεογραφικά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανακριβές το άρθρο ή προσφορά έχει λήξει εδώ και καιρό. Τσάμπα ανανέωση υπολοίπου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.