Το realme GT Neo 6 SE έχει προγραμματιστεί για ανακοίνωση την επόμενη βδομάδα και τώρα βλέπουμε την συσκευή να περνάει από το Geekbench. Η συσκευή έχει την ονομασία RMX3850 και στο εσωτερικό της διαθέτει τον Snapdragon 7+ Gen 3 που όπως όλα δείχνουν, είναι πολύ δυνατός.

Η συσκευή φαίνεται πως έχει 16GB RAM, που είναι αρκετά για κάθε χρήση. Στο Geekbench το realme GT Neo 6 SE σκόραρε 1902 πόντους στο Single Core και 5317 στο Multi Core, που είναι πολύ δυνατά αποτελέσματα και συγκρίσιμα με αυτά ναυαρχίδων!

Το realme GT Neo 6 SE θα έχει και πολύ δυνατή οθόνη, στις 6.7 ίντσες. Θα είναι τεχνολογίας 8T LTPO OLED με ανάλυση 1220p και ρυθμό ανανέωσης που φτάνει στα 120Hz. Η οθόνη θα είναι από την BOE.

Περιμένουμε την συσκευή με βασική κάμερα στα 50MP, χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερα σχετικά με την κάμερα. Αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι η τεράστια μπαταρία στις 5.500mAh, που μάλιστα θα φορτίζει στα 100W.

Η Google απαντά για τα χρήματα που θα απαιτεί η αναζήτηση Google

Για περισσότερα όμως θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα καθώς η ανακοίνωση είναι πάρα πολύ κοντά, οπότε περισσότερες πληροφορίες θα έρθουν.

Για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για περισσότερα γύρω από το realme GT Neo 6 SE!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.