Το skroutz και ειδικότερα η υπηρεσία skroutz plus πλέον έχει πεθάνει οριστικά εδώ στο techmaniacs.gr. Αφενός οι όροι που βάζει στις αποστολές στο νέο skroutz plus και η αύξηση της τιμής στα 25 ευρώ και αφετέρου η νέα πολιτική ορθή χρήσης η οποία αναφέρει ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις πάνω από 3 τιμολόγια ανά μήνα για δωρεάν μεταφορικά. Συγκεκριμένα οι αλλαγές:

Με τη συνδρομητική υπηρεσία Skroutz Plus, τα μεταφορικά είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα, για κάθε επιμέρους αποστολή της παραγγελίας σου άνω των 25€ και έως 5 κιλά (ισχύει πολιτική ορθής χρήσης).

Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν ακόμα και για αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές (νησιά, ακριτική Ελλάδα, κλπ.).

Η Google απαντά για τα χρήματα που θα απαιτεί η αναζήτηση Google

Οι παραγγελίες σου θα πρέπει να γίνονται μέσω Skroutz, πατώντας δηλαδή το κουμπί “Αγορά μέσω Skroutz” και όχι μέσω κάποιου συνεργαζόμενου καταστήματος. Το κόστος εγγραφής στην υπηρεσία Skroutz Plus είναι 25€ για έναν ολόκληρο χρόνο.

Με την υπηρεσία του Skroutz Plus επίσης, θα έχεις πρόσβαση και στα Skroutz Plus Deals. Τα Skroutz Plus Deals είναι επιλεγμένα προϊόντα από συνεργαζόμενα καταστήματα, σε προνομιακή τιμή μόνο για τα Plus μέλη.

Παράλληλα, μπορείς να συμμετέχεις στο πρόγραμμα επιβράβευσης Skroutz Coins. To Skroutz ανταμείβει τα Plus μέλη με coins κάθε φορά που προβαίνουν σε αγορά συγκεκριμένων προϊόντων που φέρουν τη σχετική ένδειξη. Τα μέλη εξαργυρώνοντας τα coins μπορούν να έχουν έκπτωση στις αγορές τους μέσω Skroutz.

Η πολιτική ορθή χρήσης:

Η χρήση της Υπηρεσίας και τυχόν πρόσθετων παροχών και διαδραστικών λειτουργιών μπορεί να γίνει μόνο εντός της Ελληνικής Επικράτειας.

Η Εταιρεία δικαιούται να χρεώσει το Μέλος με το κόστος των μεταφορικών εξόδων αποστολής ενός προϊόντος ή να διακόψει την παροχή της Υπηρεσίας σε Μέλος, το οποίο έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από τριάντα (30) παραγγελίες μέσω της υπηρεσίας «Καλάθι του Σκρουτζ» σε διάστημα ενός μηνός κατά τη διάρκεια της Περιόδου Συνδρομής.

Σε περίπτωση που το Μέλος έχει αιτηθεί περισσότερες από τριάντα (30) φορές κατά την Περίοδο Συνδρομής επιστροφή προϊόντος ασκώντας το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση πώλησης προϊόντων μέσω της υπηρεσίας «Καλάθι του Σκρουτζ» αιτούμενο παράλληλα την επιστροφή χρημάτων του και όχι την αντικατάσταση του προϊόντος, το Μέλος θα επιβαρύνεται με το κόστος των μεταφορικών εξόδων επιστροφής για τις επιστροφές που υπερβαίνουν το ως άνω όριο των τριάντα (30) επιστροφών. Κατ΄εξαίρεση των ανωτέρω, σε περιπτώσεις που το Μέλος έχει προβεί σε αγορά προϊόντων που προορίζονται να φορεθούν και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη δικαιούται να αιτηθεί επιπλέον (πέραν του ανωτέρω ορίου των 30 επιστροφών) εικοσι (20) φορές κατά την Περίοδο Συνδρομής την επιστροφή του προϊόντος ασκώντας το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση πώλησης προϊόντων μέσω της Υπηρεσίας «Καλάθι του Σκρουτζ» λόγω λανθασμένης εκτίμησης μεγέθους αιτούμενο παράλληλα την επιστροφή χρημάτων του και όχι την αντικατάσταση του προϊόντος, χωρίς να επιβαρυνθεί με το κόστος των μεταφορικών εξόδων επιστροφής των εν λόγω προϊόντων.

Το κάθε Μέλος έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί έως και τρεις (3) διαφορετικές διευθύνσεις εντός Ελλάδας για την παράδοση των παραγγελιών που πραγματοποιεί μέσω της Yπηρεσίας «Καλάθι του Σκρουτζ» σε χρονικό διάστημα ενός μηνός. Στις περιπτώσεις όπου υποστηρίζεται η παραλαβή από Skroutz Point, κάθε Skroutz Point λογίζεται ως ξεχωριστή διεύθυνση και η χρήση του υπάγεται στον ως άνω περιορισμό.

Η παροχή της Υπηρεσίας που αφορά στα δωρεάν μεταφορικά για την αποστολή των παραγγελιών δεν είναι διαθέσιμη στα Μέλη, στις περιπτώσεις που για την εξόφληση της παραγγελίας επιλέγεται από το Μέλος ως τρόπος πληρωμής η χρηματοδότηση μέσω του Προγράμματος “Δόσεις για όλους”.

Δεν επιτρέπεται η χρήση της Υπηρεσίας σε Μέλος, το οποίο κάνει χρήση αυτής κατά κύριο λόγο προς διευκόλυνση της εμπορικής, επιχειρηματικής, βιοτεχνικής ή ελευθέριας επαγγελματικής του δραστηριότητας. Εφόσον το Μέλος αιτηθεί τη λήψη τιμολογίου πώλησης προϊόντος σε τρεις ή/και περισσότερες αγορές του σε διάστημα ενός μηνός κατά τη διάρκεια της Περιόδου Συνδρομής του, η Εταιρεία δικαιούται να χρεώνει το Μέλος για την αποστολή κάθε επόμενης παραγγελίας προϊόντος που υποβάλλεται εντός του υπολειπόμενου διαστήματος του ίδιου μήνα και ζητείται η λήψη τιμολογίου (α) με κόστος μεταφορικών εξόδων ύψους ένα (1) ευρώ ανά μεμονωμένη αποστολή σε περιπτώσεις αποστολών έως και 5 κιλά, και (β) με το κόστος των μεταφορικών εξόδων, όπως αυτό διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος της αποστολής, προσαυξημένο κατά ένα (1) ευρώ ανά μεμονωμένη αποστολή σε περιπτώσεις αποστολών από 5 κιλά και άνω.

Το Μέλος υποχρεούται να χρησιμοποιεί την Υπηρεσία, τις εφαρμογές και λοιπές επιμέρους παροχές σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη, τους παρόντες Όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν οποιαδήποτε απώλεια, ζημία, βλάβη ή δυσλειτουργία στην Εταιρεία ή/και σε τρίτους.

Το Μέλος κατά τη χρήση της Υπηρεσίας δεν δικαιούται να:

α) παραχωρήσει, υπο-παραχωρήσει ή άμεσα ή έμμεσα μεταβιβάσει, εκχωρήσει με ή χωρίς αντάλλαγμα, την πρόσβαση ή/και τη χρήση της Υπηρεσίας σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, και

β) επιτρέψει σε οποιοδήποτε τρίτο ή φυσικό ή νομικό πρόσωπο να επωφεληθεί άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση της Υπηρεσίας.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιεί τους απαραίτητους κατά την ανέλεγκτη κρίση της ελέγχους για την βελτιστοποίηση της Υπηρεσίας και τη διασφάλιση ορθής χρήσης της Υπηρεσίας σύμφωνα με τους παρόντες Όρους και την κείμενη νομοθεσία.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Εγώ την ακύρωσα από τον Φεβρουάριο.
  25€ τον χρόνο είναι 2€ τον μήνα.
  Πολλά λεφτά για το τίποτα του skroutz plus.

 2. Γενικά, όταν ψάχνω να αγοράσω πλέον ένα προϊόν, το ψάχνω μέσο Σκρουτζ αλλά το κοιτάω και στο bestprice.
  Το Σκρουτζ το έχει παρακάνει γενικά, όχι μόνο με το Σκρουτζ πλας

 3. Πλέον δεν έχει νόημα το σκρουτζ έχει χαλάσει δεν έκανα και εγώ ανανέωση φέτος λόγω αυτών τον αλλαγών συν ότι πλέον σου βάζει στο καλάθι τα χορηγουμενο που είναι πιο ακριβό

 4. Και εγώ με την σειρά μου ακύρωσα την συνδρομή μου και δεν ξανά επιστρέφω μεγάλη κοροϊδία και φοβερή υπεροψία έχει και αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν πορτοκάλια

 5. Αυτά συμβαίνουν στις πλατφόρμες γενικότερα όταν αποφασίσουν να βγάλουν κέρδος. Στην Ελλάδα το να βγάλεις κέρδος ενοχοποιείται.
  Πουλάω σε πλατφόρμα του εξωτερικού πολλά χρόνια και οι προμήθειες που μου ζητάει αγγίζουν το 20%. Πουλάω όμως
  και ζει η οικογένειά μου και 2 υπάλληλοι από την πλατφόρμα άρα μαγκιά τους και καλά κάνουν και μου τα παίρνουν.. Αλλιώς θα καθόμουν σπίτι μου να ψάχνω κάνα 2ευρο να πάρω μακαρόνια να φάω να μη μου τα πάρουν οι παλιοκαπιτάλες..
  Τα μεταφορικά τα έχω ενσωματώσει στις τιμές προϊόντων που πουλάω επειδή όπως με δασκάλεψε η πλατφόρμα οι αγοραστές νομίζουν πως τα μεταφορικά είναι κακό πράμα να πληρώνουν (κι ας έχω βάλει τη μεταφορική εταιρεία συνέταιρο στο παντελόνι μου)… άρα θα φαίνεται έτσι πως τα μεταφορικά είναι “free”.. Δίκιο είχαν! Ως αγοραστής κι εγώ λειτουργώ ως ηλίθιος !! Σιχαίνομαι να πληρώνω μεταφορικά ! Αύξησα τις πωλήσεις μου έτσι ! Ναι σιχαίνομαι κι εγώ πολλές φορές το Σκρουτζ με τα τερτίπια του αλλα η θα δω κριτικές ενός προϊόντος και τις καλύτερες τιμές και θα επικοινωνήσω απευθείας με τον πωλητή για αγορά. Η θα προτιμήσω κάποιες αγορες μέσω πλατφόρμα για την ασφάλεια παράδοσης και επιστροφών που μου περέχει.
  Δεν είναι όλα άσπρο-μαυρο..

 6. Γράψτε τους κανόνια να δείτε πως βάζουν μυαλό τα απληστα κοπρόσκυλα
  Αλλά ο Έλληνας είναι βλήτο δεν, έχει μάθει να σκέφτεται και νά τιμωρεί

 7. Κλασσικό δείγμα iq φιλελεύθερου ο Andrew.
  Νομίζει κιόλας οτι έχει σκεφτεί και κάτι που σε έχει στρίμωξει στην γωνία για τον πώς λειτουργεί ο κόσμος όταν η κριτική του σκέψη είναι στα τάρταρα.
  Τι σχέση έχει η πληρωμή των μεταφορικών απο το eShop του, σε σχέση με την αδικαιολόγητη αύξηση του πακέτου plus απο την Σκρουτζ που κράζουμε όλοι.
  Προφανώς αδερφέ θα πληρώσουμε μεταφορικά πλεον, αυτό ακριβώς λέμε, οτι δεν αξίζει πλέον να δίνεις 25ε για ελαχ. παραγγελία χωρίς μεταφορικά άνω των 25. Ξεκίνησε 15, πήγε 20, τώρα 25. Μετά θα πάει 30 κτλ και με τιμή όλο αυξανόμενη απο 15, 17 και τώρα 25ε για ενα χρόνο.
  Και ναι, δεν ανακάλυψες την Αμερική, ο κάθε καταναλωτής θέλει να πληρώνει λιγότερο και κάνει θυσίες για κάποιες αξίες που έχουν σημασία για αυτόν, όπως ασφάλεια, αφτερ σερβις κτλ.
  Αν δω το προιόν σου να το πουλάει άλλος φτηνότερα με μεταφορικά, και πάλι βγαίνει πιο φτηνό απο το δικό σου που το ενσωματωνεις με τα μεταφορικά, θα πάρεις τα 3. Αντίστοιχα και κάποιος άλλος πουλάει με καλύτερο margin απο σένα, δεν θα σου μάθουμε και βιομηχανική οργάνωση τώρα.
  Κατσε τώρα εσύ να δίνεις το 20% των κερδών σου στην νεο φεουδαρχική πλατφόρμα που σε αναγκάζει να μπεις για να ζήσεις και κραξε τους «μη παλιοκαπιταλες»

 8. ψωνίζω εδω και πολλά χρόνια πολύ online απο Ελλάδα και εξωτερικό, ε τέτοια αλλαγη 180 μοιρών στην γνώμη μου για μια πλατφόρμα δεν εχω κανει για καμια αλλη σε σημείο απο εκει που τους εκθειαζα να τους μισω πλεον απο εκνευρισμό επειδή υποτιμούν την νοημοσύνη μας. σε ολα αυτα που γράψατε προσθέστε την αυθαίρετη αλλαγή χρόνου ισχύος προωθητικών “κατα την κρίση της εταιρείας” που παρόλο ολοι το γράφουν στους όρους, πλέον αυτοι οι ψιλικατζηδες εδω το χρησιμοποιούν κατα κόρον (μου έτυχε 2 φορες εμενα) και παρόλο μετα απο επικοινωνία μου ειπαν οτι θα με καλύψουν δεν εγινε ποτέ, επίσης τα αστεια κουπόνια χαλασε 100 ευρω και παρε 10 ευρώ κουπόνι σε αγορές πανω απο 100 ευρω δλδ 10 ευρώ στα 200 και αυτά να γίνουν σε περίοδο μια εβδομάδας δλδ οτι να ναι ενω πριν ήταν πολυ πιο ρεαλιστικά τα ποσα, κοψανε τα κουπόνια οταν δεν έβρισκαν να σου στειλουν το προϊόν που παρήγγειλες, τωρα σου λεει στα τέτοια αν περιμένεις και εχω δεσμεύσει τα λεφτα σου 10 μέρες συνεχίζουμε… Τα στελέχη τους στο μάρκετινγκ πρεπει να ναι μεγάλοι ημιμαθείς φωστήρες, τέτοιες αψυχολογητες και μαζεμένες αλλαγες οταν πηγαίνεις τρένο θα το χαρακτήριζα αυτοκτονίκο γιατι έρχεται μια ωραία μερα ενα αμαζον στην Ελλάδα και απο σκρουζ γίνεσαι συνοικιακό περίπτερο για πλακα…. κανω μαλλον εκανα ειλικρινά 10 δες παραγγελίες καθε μηνα απο το Σκρουτζ πλεον ακομα και να να βρω κατι που συμφέρει προτιμώ να κανω την βολτουλα μου να το παραλάβω απο το κατάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.