Κάθε φορά που η Apple ανακοινώνει νέα iPhone και Apple Watch, οι τιμές κάποιων επισκευών αυξάνονται. Για παράδειγμα, έχουμε δει μία σταθερή τάση στην αύξηση του κόστους αντικατάστασης της μπαταρίας.

Με το ντεμπούτο των Watch Series 9 και Watch Ultra 2 είδαμε τις τιμές το κόστος αντικατάστασης μπαταρίας να αυξάνεται για κάποια μοντέλα. Πρώτο, εντόπισε τα νέα στοιχεία το 9to5Mac.

Παλαιότερα, η Apple χρέωνε 79 δολάρια για την αντικατάσταση μπαταρίας σε κάθε Apple Watch μοντέλο. Όμως, μετά το event ενημέρωσε την ιστοσελίδα της και άλλαξε την τιμή στα 99 δολάρια.

Η νέα τιμή αφορά την επισκευή μπαταρία σε οποιοδήποτε έξυπνο ρολόι του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού από τα Watch Series 4 και μετά. Οι τιμές για τα Watch Series 2 και Watch Series 3 παραμένουν στα 79 δολάρια. Τα Watch Series του 2015 δεν επισκευάζονται από την εταιρεία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.