Windows Phone 8

Νέες φήμες θέλουν αλλαγή στην εμφάνιση του Interface των Windows Phone με την επερχόμενη αναβάθμιση GRD3. Πριν από λίγες μέρες μάθαμε για τα νέα χαρακτηριστικά που θα περιέχει η εν λόγο αναβάθμιση, όπως η υποστήριξη τετραπύρηνων επεξεργαστών και αναλύσεις οθονών έως 1080p.

Σύμφωνα με τις νέες φήμες, η Microsoft σκέφτεται να αλλάξει λίγο την εμφάνιση του Start Screen, ώστε να φαίνεται καλύτερα σε οθόνες μεγαλύτερες των 5”. Πιο συγκεκριμένα υπάρχει πιθανότητα να εμφανίζονται τρεις στήλες από Tiles μεσαίου μεγέθους, αντί για δυο στήλες που υπάρχουν τώρα. Δηλαδή η κάθε σειρά θα μπορεί να έχει 3 μεσαία Tiles ή μέχρι 6 μικρά. Η λειτουργία αυτή, λογικά, θα είναι διαθέσιμη για συσκευές με οθόνες 5 έως 6” και με ανάλυση 1080p.

Full HD Lumia

Μια τέτοια κίνηση φαίνεται πολύ λογική, αφού στην προσπάθειά της, η εταιρία, να ακολουθήσει τα trends που επιβάλουν μεγάλες οθόνες και ανταγωνιστεί συσκευές όπως τα Galaxy Note II, HTC One, Butterfly, κλπ, πρέπει να κάνει ορισμένες αλλαγές και στο UI των Windows Phone, γιατί ήδη τα Live Tiles φαίνονται αρκετά μεγάλα σε οθόνες 4,5” και πάνω. Πόσο μάλλον σε μια οθόνη 5,5” ή 6”.

Έτσι θα φαίνονται τα Windows Phone στο Galaxy Note 2 με τη βοήθεια του Photoshop
Έτσι θα φαίνονται τα Windows Phone στο Galaxy Note 2 με τη βοήθεια του Photoshop

 

Η αναβάθμιση GDR3 αναμένεται γύρω στα μέσα του Φθινοπώρου (Σεπ- Οκτ), με την GDR2 να φτάνει στους κατόχους WP8 στις αρχές του καλοκαιριού (Ιούνιο) και την GDR1, γνωστή και ως “Portico”, να είναι διαθέσιμη ήδη από τον Φεβρουάριο. Τέλος η γενική και μεγάλη αναβάθμιση που ονομάζεται Windows Phone Blue αναμένεται στις αρχές του νέου έτους.  Εσείς τι άλλες αλλαγές θέλετε να δείτε να περιέχουν τα προσεχή updates??

 

via 1, 2

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.