H Vivo είναι λιγότερο από ένα χρόνο στην ελληνική αγορά, όμως μας έχει ήδη δείξει πως μπορεί να φτιάξει εξαιρετικά τηλέφωνα σε όλες τις κατηγορίες. Τώρα όμως ήρθε στην high end κατηγορία με το Vivo X90 Pro, που θα είναι και η ναυαρχίδα της εταιρίας για την ευρωπαϊκή αγορά.  Η συσκευή έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την θρυλική Zeiss και υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις στο κομμάτι της φωτογραφίας.

Η συσκευή έρχεται σε μια αυξημένη τιμή σε σχέση με πέρσι, φτάνοντας τα €1199, που όμως δεν είναι αυτό που φαίνεται. Πέρσι η τιμή του X80 Pro ήταν μειωμένη λόγω της εισόδου της εταιρίας στην ελληνική αγορά, με την συσκευή να πωλείται στα €1200 στην Γερμανία. Φέτος έχουμε την κανονική τιμή της συσκευής, ενώ σε αυτά τα χρήματα παραμένει πολύ ανταγωνιστικό σε σχέση με τον ανταγωνισμό που πλέον θέλει πάνω από €1400 για τις ναυαρχίδες του.

Στα χαρακτηριστικά της συσκευή έχουμε κάποιες αλλαγές σε σχέση με πέρσι, που όμως στην πράξη τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Ας δούμε το vivo X90 Pro πιο αναλυτικά.

Σχεδιασμός

Η vivo πάντα ξεχώριζε στον σχεδιασμό της και το X90 Pro δεν αποτελεί εξαίρεση. Άλλωστε μπορεί να είναι για τόσο λίγο καιρό στην Ελλάδα, όμως έχει εμπειρία χρόνων στην πλάτη της στον σχεδιασμό premium συσκευών. Έτσι έχουμε μια συσκευή με πλαίσιο από αλουμίνιο και vegan leather για την πλάτη. Το vegan leather είναι ένα υλικό φιλικό στο περιβάλλον και δίνει την αίσθηση δέρματος. Δεν ξέρουμε τι έχει από κάτω, όμως η αίσθηση στο χέρι είναι πολύ premium, δεν κρατάει δαχτυλιές και δεν αφήνει εύκολα σημάδια από χτυπήματα.

Στην πρόσοψη έχουμε το γυαλί που χρησιμοποιεί η εταιρία, που είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές.

Αυτό όμως που ξεχωρίζει σχεδιαστικά είναι η πίσω κάμερα, που είναι σαφώς μεγαλύτερη και αφού φιλοξενεί έναν τεράστιο αισθητήρα 1 ίντσας.

Η εταιρία έχει ρίξει μεγάλο βάρος στο να είναι premium ο σχεδιασμός της συσκευής και το έχει πετύχει σε πολύ μεγάλο βαθμό, ενώ σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα, αφού είναι πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1
2
3
ΣΥΝΟΨΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ
Σχεδιασμός
9.5
Οθόνη
9
Ήχος
9
Κάμερα
10
Επιδόσεις
9
Τιμή
8.5
Προηγούμενο άρθροVodafone CU: March offer με απεριόριστα data για 10 ημέρες
Επόμενο άρθροΚανονικά συνεχίζεται η διάθεση global Huawei συσκευών
Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πω κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!
vivo-x90-pro-review-apisteyti-kamera-kai-ochi-monoH Vivo είναι λιγότερο από ένα χρόνο στην ελληνική αγορά, όμως μας έχει ήδη δείξει πως μπορεί να φτιάξει εξαιρετικά τηλέφωνα σε όλες τις κατηγορίες. Τώρα όμως ήρθε στην high end κατηγορία με το Vivo X90 Pro, που θα είναι και η ναυαρχίδα της...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.