Η Huawei στα πλαίσια της ανακοίνωσης των Huawei P60 και Huawei P60 Pro διαβεβαιώνει ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται στις global αγορές κανονικά με τη διάθεση νέων smartphones και προϊόντων. Πιο συγκεκριμένα, ο COO του Huawei Consumer Business Group, He Gang δήλωσε ότι η Huawei θα συνεχίσει τη διάθεση νέων smartphones, smartwatches, PCs και άλλων smart προϊόντων για την Global αγορά.

Το τελευταίο σχόλιο αυτό του He Gang, έγινε στα πλαίσια συνέντευξης με μέσα ενημέρωσης λίγο μετά την κυκλοφορία της σειράς Huawei P60 στη Κίνα, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ότι θα αποσυρθεί από την global αγορά.

Η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα διαθέσει τα Huawei P60 στις 9 Μάϊου στο Μόναχο, μια ανακοίνωση που θα συνοδευθεί από το Huawei Mate X3 κ.α.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.