Η Apple αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση beta testing του iOS 16.4 με πλήθος νέων features και αλλαγών. Αρχικά, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε νέα Emoji ενώ θα προστεθούν και web based push notifications μέσω του Safari.

push notifications

 

Το feature σου επιτρέπει να λαμβάνεις ειδοποιήσεις από ιστοσελίδες μέσω του Safari, όπως γίνεται και με τις ειδοποιήσεις του App Store. Μόνο οι ιστοσελίδες που ένας χρήστης αποθηκεύει σαν web app στη home screen μπορεί να αιτηθεί να σου στέλνει push notifications.

Ξεκινώντας από το iOS 16.4 υπάρχει ένα νέο Beta updates menu στα Settings app. Το νέο μενού θα επιτρέψει σε μέλη του Developer Program της Apple να έχουν πρόσβαση σε developer betas του iOS χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσουν ένα configuration προφίλ από το Apple Developer website, απλοποιώντας σημαντικά τη διαδικασία εγκατάστασης δοκιμαστικών εκδόσεων του iOS.

iOS 16.4

Θα μπορείς παράλληλα να ενεργοποιήσεις και public betas του iOS από το ίδιο μενού. Βελτιώσεις θα υπάρχουν επίσης και στο Home app με μια νέα αρχιτεκτονική η οποία θα βελτιώσει τις επιδόσεις των εφαρμογών, την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα διαχείρισης των smart home συσκευών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.