Αυτό ακριβώς ανακοίνωσε η Cosmote σε δελτίο τύπου που δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες. Οι αυξήσεις αφορούν τις χρεώσεις όταν γίνεται κλήση από τη σταθερή τηλεφωνία προς το 11888.  Η ανακοίνωση αναλυτικά:

cosmote 11888

Ανακοινώνεται ότι από 1 Σεπτεμβρίου 2022, η χρέωση των κλήσεων σταθερής τηλεφωνίας προς τον αριθμό 11888 – Πληροφορίες Καταλόγου για όλους τους συνδρομητές, αυξάνεται από 1,29 €/λεπτό σε 1,49 €/λεπτό και βήμα χρέωσης το λεπτό.

Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και τέλος σταθερής τηλεφωνίας

Αυξάνεται και στη κινητή:

Ανακοινώνεται ότι από 1 Σεπτεμβρίου 2022, η χρέωση των κλήσεων κινητής τηλεφωνίας προς τον αριθμό 11888 – Πληροφορίες Καταλόγου για όλους τους  συνδρομητές αυξάνεται από 1,29€/λεπτό (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%), σε 1,49€/λεπτό (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) και βήμα χρέωσης το λεπτό. Στους συνδρομητές συμβολαίου ο μηνιαίος λογαριασμός κάθε σύνδεσης επιβαρύνεται με Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας (προ ΦΠΑ) το οποίο ανέρχεται σε 10%. Στους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας από το χρηματικό ποσό της ανανέωσης αφαιρείται τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας 10%.

Εφαρμόζεται μηδενικό τέλος (0%) για φυσικά πρόσωπα δεκαπέντε (15) έως και είκοσι εννέα (29) ετών, αφού εγγραφούν σε ειδική εφαρμογή του gov.gr., για ένα αριθμό ανά δικαιούχο, στην πρώτη τιμολόγηση στα συμβόλαια ή στην επόμενη ανανέωση στη καρτοκινητή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Τέλος Συνδρομητών Κινητής

Οι πάροχοι σταθερής και κινητής τηλεφωνίας θα δέχονται τις νέες ψηφιακές ταυτότητες

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.