Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν μεταβεί σε συνδρομητικές υπηρεσίες streaming μουσικής, όπως το Spotify, το Pandora ή το Youtube Music, υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι επιλέγουν τον παραδοσιακό τρόπο των MP3s στο smartphones. Και ένας από τους καλύτερους music players στο Android είναι ο Poweramp.

 

Είναι ένας από τους πιο παλιούς και πιο καταξιωμένους media players στο χώρο του Android, με δυνατά χαρακτηριστικά, που θα ζήλευαν άλλες λύσεις του ανταγωνισμού. Το Poweramp έχει εξαιρετικά features, όπως gapless play, ένα εξαιρετικό equalization σύστημα, εξαιρετικό crossfade και υποστήριξη για τα πιο δημοφιλή file formats μεταξύ άλλων.

Αν δεν είσαι έτοιμος να πληρώσεις, μπορείς να δοκιμάσεις την trial έκδοση η οποία σου δίνει 15 ημέρες της πλήρους επί πληρωμής εμπειρίας δωρεάν. Αλλά αξίζει πλήρως η αγορά του, για 5.49 ευρώ, το είχαμε αγοράσει από πολύ παλιά, και δεν το έχουμε μετανιώσει μέχρι σήμερα, μια δοκιμή θα σε πείσει.

Play Store

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.