Σε ένα νέο battery test το οποίο μοιράστηκε σήμερα από το DxOMark, το iPhone 12 Pro Max βρέθηκε στην τέταρτη θέση, πίσω από τα Oppo Find X3 Neo, Wiko Power U30 και Samsung Galaxy M51. Πρόκειται για την τελευταία και πιο πρόσφατη επέκταση του DxOMark και στο χώρο της δοκιμής της μπαταρίας.

iPhone-11-Pro-Max

Με το νέο αυτό battery test, το iPhone 12 Pro Max είναι το τέταρτο καλύτερο smartphone σε αυτή τη κατηγορία με 78 συνολικό σκορ. Παρουσιάζει αυτονομία μπαταρίας 2 ημερών και μιας ώρας, χρειάζεται 57 λεπτά για να φθάσει το 80% και χρειάζεται 2 ώρες και 27 λεπτά για μια πλήρη φόρτιση.

Για το DxOMark, το iPhone 12 Pro Max έχει σχετικά καλούς χρόνους φόρτισης, μέχρι να φθάσει το 80%, από εκεί και μετά φορτίζει πολύ αργά σε σύγκριση με το S21 Ultra και το Oppo X3. Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τις αξιολογήσεις και την κατάταξη στο site του DxOMark.

dxomark-iphone-12-pro-max

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μην τρελαθούμε τελείως χρησιμοποιώ s 21 ultra με δύο κάρτες μέσα κι όλας και το 12 pro max και το samy ξεχνάω να το φορτίσω!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.