Η Samsung θέλει να κάνει μεγάλη επιστροφή στην μεσαία κατηγορία και το δυνατό της χαρτί ονομάζεται Galaxy A52 5G. Τη συσκευή θα την βρούμε στα καταστήματα από €459 ευρώ.

Ο συγκεκριμένη κατηγορία είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και για καμία εταιρία δεν είναι εύκολα τα πράγματα στο να την κατακτήσει. Η Samsung έχει μια νέα συνταγή που ίσως την φέρει στις κορυφαίες συσκευές της μεσαίας κατηγορίας. Με δεδομένο πως έχει από τις καλύτερες οθόνες της κατηγορίας, έχουμε πλέον και αδιαβροχοποίηση, ενώ θα η εταιρία έχει ρίξει μεγάλο βάρος και στην κάμερα.

Όμως η εταιρία δε σταματάει εκεί, αφού έχει μια από τις καλύτερες κάμερες της μεσαίας, με τρομερή χρωματική απόδοση και πολύ καλά επίπεδα λεπτομέρειας.

Οι επιδόσεις είναι εκεί που προστάζει η μεσαία κατηγορία για τις καλές συσκευές της, οπότε θα καλύψει ότι και αν θέλουμε να κάνουμε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Τέλος η μπαταρία της συσκευής μας έδωσε με ευκολία μία ημέρα, ενώ είδαμε μέχρι και 2 μέρες με πιο μετριάσμένη χρήση.

Αν θέλεις να το δεις πιο αναλυτικά, δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις το αναλυτικό hands on review που ετοιμάσσαμε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.