Έχουν αρχίσει και αυξάνονται τα leaks για τα iQOO 5. Μιας που έχει γίνει ένας μικρός χαμός τις τελευταίες ημέρες, τα μάζεψα όλα μαζί σε ένα roundup να δούμε τι ξέρουμε και τι όχι.

Οι πηγές είναι πολλές και δεν ξέρουμε με ακρίβεια αν κάποια από τα στοιχεία ισχύουν. Γι’ αυτό θα τα αναφέρω όλα ως δεδομένα και θα δούμε σε νεότερα leaks ή την ημέρα της παρουσίασης – στις 17 Αυγούστου – τι ισχύει και τι όχι.

Το iQOO 5 έχει κωδικό μοντέλου V2024A και το Pro έχει κωδικό μοντέλου V2025. Τα smartphones έχουν Super AMOLED οθόνη με 1.080×2.346 pixels ανάλυση, 120Hz ρυθμό ανανέωσης, 240Hz touch sampling rating, και punch hole, αλλά δεν έχουμε ιδέα τι διαστάσεις θα έχουν τα panel.

Ο επεξεργαστής των iQOO 5 είναι ο Snapdragon 865 χρονισμένος στα 2,84GHz. Επίσης, υπάρχουν αναφορές ότι δεν θα είναι ο SD865 αλλά ο υπερχονισμένος Snapdragon 865+. Παίζει το απλό να έχει τον SD865 και το Pro την plus έκδοση. Οι μικρότερες εκδόσεις θα έχουν 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Τα iQOO 5 θα υποστηρίζουν 120W γρήγορη φόρτιση, που σύμφωνα με teaser της εταιρείας μπορεί να αναπληρώσει το 50% μιας 4.000mAh μπαταρίας μέσα σε 5 λεπτά. Για τις κάμερες δεν έχει διαρρεύσει τίποτα ακόμη, αλλά υπάρχουν κάποια μικρά hints σε ένα προωθητικό βίντεο.

iQOO 5 Pro roundup

Όπως βλέπουμε λοιπόν, μάλλον, το iQOO 5 Pro θα έχει τριπλή κάμερα με τεράστιο αισθητήρα στην κύρια, που μοιάζει αρκετά με αυτόν που έχει το Vivo X50 Pro.

iQOO 5 Pro roundup

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.