Με την κυκλοφορία του Android 10 στις αρχές Σεπτεμβρίου, υπήρχαν ακόμη μερικά Google apps που δεν είχαν πάρει το dark theme. Το Play Store, είναι το τελευταίο και πιο πρόσφατο app  το οποίο λαμβάνει το dark theme. Το εν λόγω dark mode, ακολουθεί λίγο μετά την κυκλοφορία του Material Theme Play Store redesign το οποίο έγινε ευρέως διαθέσιμο στα τέλη Αυγούστου. Λίγο μετά δηλαδή, την διάθεση του ριζικού ανασχεδιασμού, το νέο night friendly look είναι πιο εύκολο να υλοποιηθεί από την Google. Απλά αλλάζει κυρίως το άσπρο background σε dark grey.

Το Google Play Store dark theme σέβεται το system wide Android 10 dark mode σε επίπεδο συστήματος και ίσως αυτόματα εφαρμοστεί στην επόμενη επίσκεψή σου. Οι φήμες, θέλουν το dark theme του Play Store  να ενεργοποιείται στην έκδοση Play Store 16.7.21, η οποία κάνει επισήμως το ντεμπούτο της, ωστόσο το sideloading της έκδοσης δεν εγγυάται ότι θα εμφανιστούν οι σχετικές ρυθμίσεις. Μάλλον, όπως και κάθε φορά σχεδόν, πρόκειται για ένα server side update.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.