Η εταιρεία προέβη σήμερα στην επίσημη παρουσίαση του Huawei Mate 20X 5G smartphone, μιας έκδοσης του Huawei Mate 20X που έκανε το επίσημο ντεμπούτο της τον περασμένο Νοέμβριο. Η κύρια διαφορά μεταξύ των δυο, εκτός από το γεγονός ότι το νέο μοντέλο υποστηρίζει 5G δίκτυα, είναι η μειωμένη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο κρίθηκε αναγκαίο για να διατηρηθούν οι διαστάσεις της συσκευής σε λογικά πλαίσια, ύστερα και από την προσθήκη όλων των εξαρτημάτων που είναι απαραίτητα για το 5G. Το Mate 20 X 5G έχει μπαταρία 4,200 mAh και υποστηρίζει γρήγορη 40W γρήγορη φόρτιση. Ο Kirin 980 βρίσκεται στο εσωτερικό του, μαζί με το Balong 5000 modem, το πρώτο στον κόσμο 5G chip των 7nm. Διαθέτει τριπλό σύστημα κάμερας, μια κύρια των 40MP f/1.8, μια δευτερεύουσα των 20 MP f/2.2 ultra-wide cam και μια των 8 MP f/2.4 5x με optical zoom telephoto.

Η τιμή του διαμορφώνεται στα £999 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.