HTC logo

 

Σύμφωνα με νέες φήμες, γύρω στον Μάιο περιμένουμε το νέο Windows Phone από την HTC, με κωδική ονομασία Tiara. Το Tiara θα έρθει με WP8 και μάλιστα με την τελευταία έκδοση, η οποία σύμφωνα με το Unwired View θα ονομάζεται GDR2 (General Distribution Release 2). Το GDR2 θα είναι το επόμενο update για την πλατφόρμα, και έπεται του update Portico” (GDR1) που ήδη είναι διαθέσιμο. Απ’ ότι φαίνεται το GDR1 είναι το update για το 1ο τρίμηνο, ενώ το GDR2 θα καταφτάσει στις συσκευές, αν αληθεύουν οι φήμες, γύρω στο 2ο τρίμηνο του 2013.

Να υπενθυμίσουμε στα χαρακτηριστικά του Tiara περιέχονται ένας διπύρηνος Qualcomm S4 στα 1.2Ghz, 1GB RAM, 8GB ROM, 1800mAh μπαταρία, 8MP κάμερα και οθόνη 4.3″ WVGA, με την συσκευή να κατατάσσετε μεταξύ των 8X και 8S.

HTC-Tiara

Παρόλο που δεν ακούσαμε πολλά νέα για τα Windows Phone στην φετινή MWC, ο αντιπρόεδρος του Global Product Planning της HTC, Tai Ito, δήλωσε πως η εταιρία είναι πλήρως αφοσιωμένη όσον αφορά τη σειρά των Windows Phone συσκευών τους, και πως έχουν μια πολύ καλή συνεργασία με τη Microsoft για να βγάλουν ένα νέο Windows Phone φέτος.

“we are actually fully committed to our Windows Phone business. We do have good collaboration with Microsoft for a future release this year.”

via 1, 2

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.