rsz_1samsung_galaxy_s_iv_by_aasifaalamkhan-d59vpyr

Σήμερα, εμφανίστηκαν οι πρώτες «εικόνες» του Galaxy S IV. Δεν ξέρουμε τελικά αν αυτή θα πραγματική συσκευή, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι πως θα υπάρξει μια DUAL SIM-έκδοση του Galaxy S IV. Το SamMobile επιβεβαίωσε το Galaxy S IV DUOS, χάρη σε εμπιστευτικές πληροφορίες.

Το άτομο που ανέβασε τις εικόνες είπε ότι η DUAL SIM-εκδοχή είναι, προς το παρόν, μόνο για το κινέζικο δίκτυο παροχής “Unicorn”. Το λογισμικό που ήταν εγκατεστημένο στη συσκευή από τις φωτογραφίες είναι το I9502ZNUAMB5 με I9502CHUAMB5 CSC.

Το Galaxy S IV, φημολογείται ότι θα διαθέτει Exynos 5 (5410) Octa επεξεργαστή, PowerVR SGX GPU 544MP3, 4,99 “Full HD οθόνη AMOLED, 2GB μνήμης RAM, 13 Megapixel πίσω κάμερα, 2 Megapixel μπροστινή και θα τρέχει Android 4.2 Jelly Bean.

Η Samsung θα ανακοινώσει το Galaxy S IV, στις 14 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη! Υπομονή 3 μέρες!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.