Μια από τις προμήθειες που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι και η χρέωση που θα έχεις στην ημερομηνία λήξης της κάρτας σου. Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για τις χρεωστικές της Πειραιώς που τουλάχιστον στην εν λόγω τράπεζα το ποσό αγγίζει τα 6 ευρώ για την ανανέωση της κάρτας.

Η εν λόγω χρέωση εμφανίζεται απευθείας στο ebanking και λαμβάνεται αυτόματα χωρίς καν τη συνέναισή σου από το λογαριασμό με το που πλησιάζει η ημερομηνία λήξης. Η τράπεζα ανανεώνει την κάρτα και σου την αποστέλλει ξανά, λαμβάνοντας όμως 6 ευρώ για την εν λόγω τραπεζική διεργασία.

Τι είναι η «νόσος Νόμπελ» και γιατί τόσοι πολλοί βραβευμένοι την εμφανίζουν;

Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο να φύγεις από τις συστημικές τράπεζες πόσο μάλλον όταν αυτές είναι τόσο πολύ συνυφασμένες με την καθημερινότητα του πολίτη, μπορείς ωστόσο να ελαχιστοποιήσεις τις προμήθειες με εναλλακτικές επιλογές όπως τα ψηφιακά πορτοφόλια τύπου Revolut που σου προσφέρουν εντελώς δωρεάν κάρτες μαζί με πλήθος άλλων προνομίων με μια μικρή συνδρομή τον μήνα ή και εντελώς δωρεάν. Και φυσικά μπορείς να δεχθείς κανονικά τον μισθό σου στη Revolut, όπως αναφέρει και η εφαρμογή της είναι παράνομο να στο αρνηθεί ο εργοδότης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Προηγούμενο άρθροΤι είναι η «νόσος Νόμπελ» και γιατί τόσοι πολλοί βραβευμένοι την εμφανίζουν;
Επόμενο άρθροΤο One UI 8 διαθέτει νέους ήχους κλήσης!
Baladis Koumpouras
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η κουλοσυμμορία ληστεύει εν ψυχρώ τους πολίτες, μας υποχρεώνουν να πληρώνουμε μέσω καρτών, με την απειλή της αύξηση φόρου και μας κλέβουν που πληρώνουμε με κάρτες.

  2. Με υποχρεώνει να πάρω την σύνταξη μου μόνο μέσο τράπεζας και με χρεώνει 6 ευρω για την κάρτα που θα κάνω ανάληψη τι να πω μόνο ένα ΜΑΜΙΕΣΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΟk

  3. Όλες οι συστημικές τράπεζες κάνουν ακριβώς το ίδιο κατά την επανέκδοση των καρτών εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.